OGS AS
Organization number 912077683 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 912077683
- navn:
- OGS AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 62.100
- beskrivelse:
- Dataprogrammeringstjenester
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- not reported by source
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Storgata 6
- poststed:
- HORTEN
- postnummer:
- 3181
- kommune:
- HORTEN
- stiftelsesdato:
- 2013-06-04
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 2013-06-15
- aktivitet:
- Utvikling, produksjon og salg av programvare, løsninger og utstyr, produsert etter lisens, IT-utstyr og sikkerhetssystemer.
- vedtektsfestetFormaal:
- Utvikling, produksjon og salg av programvare, løsninger og utstyr, produsert etter lisens, IT-utstyr og sikkerhetssystemer, samt det som, naturlig står i forbindelse med dette. Deltakelse i andre virksomheter, herunder kjøp og salg av aksjer.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Carsten Johan Ottesen
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: AIDER AS
Styre
- Styrets leder: Lars Ove Pousette
Owners
Showing top 50 of 62 shareholders by holding size. Raise 'limit' (max 1000) for more.
- CYPOD TECHNOLOGY AS – 39.22 % (574216 shares, share class: NO0010722689)
- INGERLISE RØNNING-OLSEN – 10.43 % (152775 shares, share class: NO0010722689)
- AUXILIO VENTURE AS – 9.43 % (138006 shares, share class: NO0010722689)
- TOM-CHRISTIAN DAHL – 7.69 % (112593 shares, share class: NO0010722689)
- ZAKI SALEEM – 7.24 % (106000 shares, share class: NO0010722689)
- ASSET INVEST AS – 4.1 % (60000 shares, share class: NO0010722689)
- TOR-ÅGE JØNSSON – 2.94 % (43000 shares, share class: NO0010722689)
- ONZITE AS – 2.73 % (40000 shares, share class: NO0010722689)
- ELISABETH ANNE MARIE LOUISE ZIEGLER – 2.05 % (30000 shares, share class: NO0010722689)
- NILS HENRIK BÆKKEN – 2.05 % (30000 shares, share class: NO0010722689)
- MONA KHAN WARHUUS – 1.43 % (21000 shares, share class: NO0010722689)
- DALE ELINOR BRATTLI – 1.41 % (20591 shares, share class: NO0010722689)
- RÅKNES INVEST AS – 1.18 % (17272 shares, share class: NO0010722689)
- IVAR HARMS STENDAHL – 0.86 % (12593 shares, share class: NO0010722689)
- BIRDSEED AS – 0.85 % (12500 shares, share class: NO0010722689)
- DASENCO LTD – 0.82 % (12000 shares, share class: NO0010722689)
- ALTMIND HOLDING AS – 0.8 % (11760 shares, share class: NO0010722689)
- LIFE CYCLE AS – 0.68 % (10000 shares, share class: NO0010722689)
- CARSTEN JOHAN OTTESEN – 0.41 % (6000 shares, share class: NO0010722689)
- LENNART VALNER – 0.41 % (6000 shares, share class: NO0010722689)
- ROLF NORMANN SVENDSEN – 0.38 % (5550 shares, share class: NO0010722689)
- BJØRN WILHELM LINDGREN – 0.31 % (4551 shares, share class: NO0010722689)
- REDERIET JACOB CHRISTENSEN AS – 0.31 % (4500 shares, share class: NO0010722689)
- HORISONT PRIVATE BANKING AS – 0.27 % (4000 shares, share class: NO0010722689)
- VIGGO DYBWAD – 0.27 % (4000 shares, share class: NO0010722689)
- BIRTHE KRISTINA WARHUUS – 0.24 % (3500 shares, share class: NO0010722689)
- OTTO JOHAN OTTESEN – 0.19 % (2727 shares, share class: NO0010722689)
- WARHUUS GRAFICONSULT AS – 0.1 % (1450 shares, share class: NO0010722689)
- AINA CHRISTIN KJOSMOEN – 0.09 % (1350 shares, share class: NO0010722689)
- UPSIDE HOLDING AS – 0.08 % (1200 shares, share class: NO0010722689)
- FILMIE CARREON – 0.07 % (1000 shares, share class: NO0010722689)
- HAMBORG INVEST AS – 0.07 % (1000 shares, share class: NO0010722689)
- TOM JETTENG – 0.07 % (1000 shares, share class: NO0010722689)
- BJARNE PETER STORLIE LINDMAN – 0.07 % (990 shares, share class: NO0010722689)
- REIDUN EDA VEDAL – 0.05 % (700 shares, share class: NO0010722689)
- BEATE RØNNING-OLSEN – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- BJØRN BUNTZ – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- HARALD ZOLTAN TOTH – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- JOHAN FAUSKE – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- KRISTIN BUNTZ – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- SPESIALIST COLLEGIUM STEPHANE BARBARI AS – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- SVENSRUD TRANSPORT AS – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- YNGVAR JR RØNNING-OLSEN – 0.03 % (500 shares, share class: NO0010722689)
- ARNE ANDREAS BRAATHEN – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- BJØRN BONDØ STENERSEN – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- CHRISTINE WARHUUS STENERSEN – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- INGER HELENE WARHUUS – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- JAN HARRY SUNDSFJORD – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- LARS ERIK HENRIKSEN – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
- LILLIAN HELENE WARHUUS – 0.03 % (450 shares, share class: NO0010722689)
Company holdings
- IDESS NORWAY AS – 100.00 %
Grants and support
Innovasjon Norge (1)
1 results
- fylkesnavn:
- Vestfold
- kommunenavn:
- Horten
- org_nr:
- 912077683
- bedriftsnavn:
- OGS AS
- virkemiddelkategori:
- Oppstartstilskudd
- underkategori:
- Landsdekkende etablerertilskudd
- innvilget_belop:
- 160000
- innvilget_dato:
- 13.08.14
- beslutningsenhet:
- IN Vestfold
- naringshovedgruppe:
- K - Telekommunikasjon, dataprogrammering, konsulentvirksomhet, datainfrastruktur og andre tjenester tilknyttet informasjonsteknologi
- naring:
- 62.100 Dataprogrammeringstjenester
- type_finansiering:
- Tilskudd
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (1)
1 results
- id:
- 36405
- innsendt_dato:
- 2015-08-26
- prosjektnummer:
- 252686
- bedriftsnavn:
- OGS AS
- prosjekttittel:
- Unikt sikkerhetskonsept for verftsindustrien
- organisasjonsnummer:
- 912077683
- fylke:
- Vestfold og Telemark
- kommunenavn:
- Horten
- poststed:
- HORTEN
- soknad_godkjent:
- JA
- soknad_avslatt:
- NEI
- vedtaksdato:
- 2015-09-17
- prosjekt_fra_ar:
- 2015
- prosjekt_til_ar:
- 2017
- sammendrag:
- not reported by source
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where OGS AS is the buyer
- Search broadly for OGS AS in Doffin
- Open positions related to OGS AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre