IKONTROLL AS
Organization number 879429692 · Aksjeselskap
Programmatic access to company data (JSON)
Facts
- organisasjonsnummer:
- 879429692
- navn:
- IKONTROLL AS
- organisasjonsform:
- kode:
- AS
- beskrivelse:
- Aksjeselskap
- naeringskode1:
- kode:
- 71.200
- beskrivelse:
- Teknisk prøving og analyse
- antallAnsatte:
- not reported by source
- hjemmeside:
- not reported by source
- epostadresse:
- bt@kongshavn.no
- telefon:
- not reported by source
- forretningsadresse:
- adresse:
- Torsvikvegen
- poststed:
- RONG
- postnummer:
- 5337
- kommune:
- ØYGARDEN
- stiftelsesdato:
- 1997-10-29
- registreringsdatoenhetsregisteret:
- 1997-12-14
- aktivitet:
- Inspeksjon, oppfølging, oppstart og vedlikehold av elektriske, installasjoner for eksplosjonsfarlige områder, bygg og industri, generelt (MC og Commissioning). Selskapet tilbyr internkontrollavtaler, der vi sørger for at elektriske installasjoner og/eller utstyr til en, hver tid er iht bedriftens internkontrollsystem og myndighetense krav.
- vedtektsfestetFormaal:
- iKontroll as har som formål å kvalitetsikre kundens elektriske, systemer slik at det til en hver tid skal være pålitlig, funksjonelt, og sikkert.
Board and other roles
Daglig leder
- Daglig leder: Bernth Norvald Torsvik
Regnskapsfører
- Regnskapsfører: REVISORGRUPPEN FJORDANE AS
Styre
- Styrets leder: Bernth Norvald Torsvik
- Varamedlem: Bjarthe Magnar Torsvik
Owners
- BERNTH NORVALD TORSVIK – 100.0 % (1070 shares, share class: Ordinære aksjer)
Company holdings
- HORDE AS – 0.02 %
- TIME2STAFF AS – 0.02 %
- SOFTWARE CONTROL AS – 45.45 %
- REALLY! AS – 0.02 %
Grants and support
Innovasjon Norge (0)
No registered grants.
EU-tildelinger (0)
No registered grants.
Forskningsrådet (0)
No registered grants.
SkatteFUNN (1)
1 results
- id:
- 6344
- innsendt_dato:
- 2003-12-07
- prosjektnummer:
- 26805
- bedriftsnavn:
- IKONTROLL AS
- prosjekttittel:
- iControl - dokumentasjonssystem på internett.
- organisasjonsnummer:
- 879429692
- fylke:
- Vestland
- kommunenavn:
- Øygarden
- poststed:
- KOLLTVEIT
- soknad_godkjent:
- NEI
- soknad_avslatt:
- JA
- vedtaksdato:
- 2004-01-19
- prosjekt_fra_ar:
- 2003
- prosjekt_til_ar:
- 2004
- sammendrag:
- not reported by source
Subunits
- IKONTROLL AS (921906072)
Open positions
- count:
- 0
- stillinger:
No results.
Related lookups
- Doffin notices where IKONTROLL AS is the buyer
- Search broadly for IKONTROLL AS in Doffin
- Open positions related to IKONTROLL AS
- Latest financial statement
- Patents and trademarks
- Official entity information from the Brønnøysund Register Centre
- Official roles from the Brønnøysund Register Centre
- Corporate group structure from the Brønnøysund Register Centre