search_doffin
Search Norwegian public procurement notices on Doffin.
Direct GET
For navigating agents: open the HTML page with parameters in the URL. The result is fetched and displayed without screenshots or form filling.
Open this validated HTML GET URL
https://allemannsdata.com/wiki/kilder/doffin/search_doffin/?query=&types={types}&statuses={statuses}&contract_nature={contract_nature}&cpv_codes={cpv_codes}&locations={locations}&buyer={buyer}&winner={winner}&date_from={date_from}&date_to={date_to}&sort_by=RELEVANCE&include_placeholders=false&limit=25&offset=0
For software and dashboards:
Read the operation descriptor.
The JSON GET template is https://allemannsdata.com/wiki/api/v1/kilder/doffin/search_doffin?query=&types={types}&statuses={statuses}&contract_nature={contract_nature}&cpv_codes={cpv_codes}&locations={locations}&buyer={buyer}&winner={winner}&date_from={date_from}&date_to={date_to}&sort_by=RELEVANCE&include_placeholders=false&limit=25&offset=0.
Open this exact request as JSON.
| Parameter | Requirement | JSON type | Description |
|---|---|---|---|
query | optional | string | Free-text search (Norwegian or English), e.g. "IT-drift", "snørydding", "rammeavtale konsulent". Start here. |
types | optional | union | Filter by notice type. Parent types: PLANNING, COMPETITION, RESULT. Specific types: ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION, DYNAMIC_PURCHASING_SCHEME, QUALIFICATION_SCHEME, ANNOUNCEMENT_OF_INTENT, PRE_ANNOUNCEMENT, ADVISORY_NOTICE, NOTICE_ON_BUYER_PROFILE, ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT, CHANGE_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT, CANCELLED_OR_MISSING_CONCLUSION_OF_CONTRACT. Use ["COMPETITION"] + statuses=["ACTIVE"] for open tenders. |
statuses | optional | union | ACTIVE (open for bids), EXPIRED, AWARDED, CANCELLED. |
contract_nature | optional | union | WORKS, SERVICES and/or SUPPLIES. |
cpv_codes | optional | union | 8-digit CPV codes, e.g. ["45000000"]. Matches the code and its children. Find codes with search_cpv_codes(). Best combined with a free-text query. |
locations | optional | union | NUTS-style location ids, e.g. ["NO060"] (Trøndelag), or "anyw" for non-location-bound. See list_location_codes(). |
buyer | optional | union | Buyer organization full name(s) exactly as written on notices, e.g. ["Trondheim kommune"]. Resolved to Doffin's internal buyer id via a free-text lookup; names that match no buyer are reported in "note" and, if none match, no results are returned (rather than an unfiltered search). Pass the 32-hex buyer id from a result's buyer field directly to skip the lookup. |
winner | optional | union | Doffin's internal supplier id (32-hex). Winner names cannot be used - they are not present in search results to resolve against. |
date_from | optional | union | Publication date lower bound, "YYYY-MM-DD". |
date_to | optional | union | Publication date upper bound, "YYYY-MM-DD". |
sort_by | optional | string | RELEVANCE (default), PUBLICATION_DATE_DESC, PUBLICATION_DATE_ASC, DEADLINE, ESTIMATED_VALUE_ASC, ESTIMATED_VALUE_DESC. |
include_placeholders | optional | boolean | By default, hits whose buyer fields look like unfilled eForm template values (org id 123456789, placeholder buyer names) are dropped from the results as junk. Set True to keep them, each flagged with "possible_placeholder": true. |
limit | optional | integer | Gateway page size; default 25, maximum 100. |
offset | optional | integer | Number of list items to skip; default 0. |
Generated JavaScript, Python and response structure
Use JSON when the user requests code, machine-readable data, value extraction or further computation. Use the HTML GET page to identify the correct source and verify parameters.
Example for generated JavaScript and Python
https://allemannsdata.com/wiki/api/v1/kilder/doffin/search_doffin?query=&types={types}&statuses={statuses}&contract_nature={contract_nature}&cpv_codes={cpv_codes}&locations={locations}&buyer={buyer}&winner={winner}&date_from={date_from}&date_to={date_to}&sort_by=RELEVANCE&include_placeholders=false&limit=25&offset=0
Replace URL placeholders and remove unused optional parameters.
JavaScript in a dashboard
const url = "https://allemannsdata.com/wiki/api/v1/kilder/doffin/search_doffin?query=&types={types}&statuses={statuses}&contract_nature={contract_nature}&cpv_codes={cpv_codes}&locations={locations}&buyer={buyer}&winner={winner}&date_from={date_from}&date_to={date_to}&sort_by=RELEVANCE&include_placeholders=false&limit=25&offset=0";
const response = await fetch(url);
if (!response.ok) {
const failure = await response.json();
throw new Error(`${failure.error.code}: ${failure.error.message} ${failure.suggestion}`);
}
const result = await response.json();
const data = result.data;
Python without additional packages
import json
from urllib.request import urlopen
url = "https://allemannsdata.com/wiki/api/v1/kilder/doffin/search_doffin?query=&types={types}&statuses={statuses}&contract_nature={contract_nature}&cpv_codes={cpv_codes}&locations={locations}&buyer={buyer}&winner={winner}&date_from={date_from}&date_to={date_to}&sort_by=RELEVANCE&include_placeholders=false&limit=25&offset=0"
with urlopen(url) as response:
result = json.load(response)
data = result["data"]
Response structure
{
"source": "doffin",
"operation": "search_doffin",
"parameters": {},
"data": {},
"entities": [],
"_meta": {"retrieved_at": "...", "sources": [], "cache": {}},
"_links": {"self": "...", "source": "...", "wiki": "...", "feedback": "..."}
}
Form for manual use
The form is a fallback for people and browser agents that cannot open the GET URL directly.
Result
- total_count:
- 13
- hits:
13 results
- id:
- 2024-114492
- buyer:
1 results
- id:
- f21aedfce6bbcd1b02e0c866ce0ce28e
- organization_id:
- 959019126
- name:
- Hålogaland Ressursselskap IKS
- heading:
- Hålogaland Ressursselskap IKS - Rammeavtale elektrisk kraft 2025 - 2028
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 2,5 - 3 GWh elektrisk kraft per år. Energistatistikk, lovpålagte elsertifikat og viderefakturering av nettleie og avgifter. Rammeavtale der hele kjøpers forbruk i løpet av leveringsperioden inngår i leveransen.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 5200000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-10-11T08:06:30Z
- deadline:
- 2028-12-30T00:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-10-11
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- id:
- 2024-103222
- buyer:
2 results
- id:
- 7e107b31bdae8c3e00541cb5ac927d7b
- organization_id:
- 945468661
- name:
- Lødingen kommune
- id:
- a2c6112f273f7eb019cee7ebeeab274e
- organization_id:
- 986353224
- name:
- Lødingen Næringshage AS
- heading:
- Lødingen kommune og Lødingen Næringshage AS - Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 2025 - 2027
- description:
- Lødingen kommune: Fysisk leveranse av totalt cirka 2,8 - 3,3 GWh per år pluss cirka 1,2 - 1,5 GWh/år til elektrokjeler. Energistatistikk og gjennomfakturering av nettleie og avgift. Lødingen Næringshage AS: Fysisk leveranse av totalt cirka 0,4 - 0,45 GWh per år pluss cirka 0,5 GWh/år til elektrokjele. Energistatistikk og gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 7100000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-03-04T11:01:20Z
- deadline:
- 2027-12-30T23:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-03-05
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2024-101428
- buyer:
1 results
- id:
- 326c9b95681043654798da8eedc27ca9
- organization_id:
- 963933665
- name:
- Norsk Luftfartssenter Bodø AS
- heading:
- Norsk Luftfartssenter Bodø AS - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 1.2.2024 - 31.12.2026
- description:
- Innkjøp av cirka 1,1 GWh elektrisk kraft per år. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 1410000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-01-31T13:01:26Z
- deadline:
- 2026-12-30T23:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-02-01
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-624745
- buyer:
7 results
- id:
- f5e1fda4a7dc6dc4c89a59a69bf9186f
- organization_id:
- 959 469 059
- name:
- Narvik kommune
- id:
- dbca72bb4eb7939f06de2072381571fd
- organization_id:
- 986 377 395
- name:
- Narvik Vann KF
- id:
- e95fadd837b3af7c46f90bd9a5b6ce57
- organization_id:
- 974 789 019
- name:
- Narvik Havn KF
- id:
- 6e928bc13778cc4c46cc17883a0a5b26
- organization_id:
- 976 999 851
- name:
- Narvik kirkelige fellesråd
- id:
- 90f291a4566f94e4bcfd941292f2dd9d
- organization_id:
- 940 642 140
- name:
- Evenes kommune
- id:
- af443e3d1d8764bbe3e41b9689020617
- organization_id:
- 959 469 415
- name:
- Gratangen kommune
- id:
- d0dbdfd8edf8dd1608405055c26adc94
- organization_id:
- 872 414 762
- name:
- Agenda AS
- heading:
- Narvik kommune, Evenes kommune, Gratangen kommune, Narvik Havn KF, Narvik Vann KF, Narvik kirkelige fellesråd, Agenda AS. Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 2024 - 2027
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 44,13 GWh elektrisk kraft per år, porteføljeforvaltning, energistatistikk og gjennomfakturering av avgifter og utgifter for leie av elektrisitetsnett. Cirka 6,89 GWh av totalt volum per år gjelder levering til elektrokjeler som ikke inkluderes i volum for porteføljeforvaltning.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-12-22T11:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-12-22
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-679498
- buyer:
1 results
- id:
- 6754b74edfd472ad2b7547bdeef2b216
- organization_id:
- 970 542 507
- name:
- Hamarøy Municipality
- heading:
- Hamarøy kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 1.1.2024 - 31.12.2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027.
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 7 - 8 GWh pr leveringsår. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-11-23T11:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-11-23
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-302700
- buyer:
1 results
- id:
- 229bad0206e4223dce7909dedb5a996c
- organization_id:
- 846 316 442
- name:
- Hemnes kommune
- heading:
- Hemnes kommune - Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 1.1.2024 - 31.12.2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 9,9 GWh per år. Levering i 2024 og 2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-09-13T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-09-13
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2021-332365
- buyer:
1 results
- id:
- a2ba5b6b8bda63d7a5f0d4afa8054f11
- organization_id:
- 938 712 441
- name:
- Alstahaug kommune
- heading:
- Alstahaug kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2022 - 2024
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2022 - 2024. Fysisk leveranse av cirka 9,34 GWh per år. Energistatistikk. Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2021-03-19T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2021-03-19
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-302215
- buyer:
1 results
- id:
- 3360c0f8e694a19d8affbc05b452c058
- organization_id:
- 939 600 515
- name:
- Nesna kommune
- heading:
- Nesna kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2022 - 2024
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2022 - 2024. Fysisk leveranse av cirka 3,46 GWh per år. Energistatistikk. Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-08-17T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-08-17
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-338362
- buyer:
1 results
- id:
- b2cf23e00ed105a73caee62eb1b440f3
- organization_id:
- 976999800
- name:
- Bodø kirkelige fellesråd
- heading:
- Bodø kirkelige fellesråd - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2021 - 2023
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2021 - 2023. Fysisk leveranse av cirka 2 GWh per år. Energistatistikk Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-07-06T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-07-06
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-304986
- buyer:
1 results
- id:
- f21aedfce6bbcd1b02e0c866ce0ce28e
- organization_id:
- 959 019 126
- name:
- Hålogaland Ressursselskap IKS
- heading:
- Hålogaland Ressursselskap IKS - Innkjøp av elektrisk kraft for levering i 2021 og 2022. Opsjon for levering i 2023 og 2024
- description:
- Levering av elektrisk kraft på ca 2,1 GWh pr år for levering i 2021 og 2022. Opsjon for levering i 2023 og 2024. Leveransen omfatter også energistatistikk og viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-05-19T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-05-19
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2019-381307
- buyer:
1 results
- id:
- 004039ca649b09115c2d4c07c077c0fc
- organization_id:
- 938644500
- name:
- Vågan Kommune
- heading:
- Åpen anbudskonkurranse om kjøp av elektrisk kraft til Vågan kommune
- description:
- Anskaffelsen omfatter kjøp av elektrisk kraft til spotpris (påslag) eller fastpris til selskap underlagt Vågan kommune, inklusive kommunale foretak. Kommunens kirker, kirkegårder og kapell, representert med Vågan kirkelige fellesråd, inngår også som en del av avtalen. Vi viser til kravspesifikasjon.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2019-10-02T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2019-10-02
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2018-344127
- buyer:
1 results
- id:
- f5e1fda4a7dc6dc4c89a59a69bf9186f
- organization_id:
- 959469059
- name:
- Narvik kommune
- heading:
- Narvik kommune - Rammeavtale levering av elektrisk kraft og forvaltning. Levering 2020 - 2023
- description:
- Fysisk leveranse av ca. 31,54 GWh pr. år elektrisk kraft til ordinære anlegg og tilhørende kraftforvaltning, pluss fysisk leveranse av cirka 9,33 GWh pr. år elektrisk kraft til elektrokjeler der forbruket vil variere med valg av rimeligste energibærer for fyrkjeler.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2018-10-04T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2018-10-04
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2018-351031
- buyer:
1 results
- id:
- 7d0c624a03acbde5e02263d64544166d
- organization_id:
- 964982953
- name:
- Nordland fylkeskommune
- heading:
- 2018 Rammeavtale elektrisk kraft - kontraktstildeling
- description:
- Nordland fylkeskommune har gjennonmført konkurranse om leveranse av elektrisk kraft for leveringsårene 2019 og 2020. Formålet med anskaffelsen er å oppnå gunstige energikostnader basert på innkjøp som har fleksibilitet ift. prisutviklingen, kombinert med anledning til overgang til fast pris for hele eller andeler av volumet. Samlet forbruk pr år utgjør ca 38,4 GWh pr år, hvorav kraft til elektrokjeler utgjør ca 5,8 GWh pr år.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2018-09-21T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2018-09-21
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
Show all fields in HTML
- total_count:
- 13
- hits:
13 results
- id:
- 2024-114492
- buyer:
1 results
- id:
- f21aedfce6bbcd1b02e0c866ce0ce28e
- organization_id:
- 959019126
- name:
- Hålogaland Ressursselskap IKS
- heading:
- Hålogaland Ressursselskap IKS - Rammeavtale elektrisk kraft 2025 - 2028
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 2,5 - 3 GWh elektrisk kraft per år. Energistatistikk, lovpålagte elsertifikat og viderefakturering av nettleie og avgifter. Rammeavtale der hele kjøpers forbruk i løpet av leveringsperioden inngår i leveransen.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 5200000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-10-11T08:06:30Z
- deadline:
- 2028-12-30T00:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-10-11
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- id:
- 2024-103222
- buyer:
2 results
- id:
- 7e107b31bdae8c3e00541cb5ac927d7b
- organization_id:
- 945468661
- name:
- Lødingen kommune
- id:
- a2c6112f273f7eb019cee7ebeeab274e
- organization_id:
- 986353224
- name:
- Lødingen Næringshage AS
- heading:
- Lødingen kommune og Lødingen Næringshage AS - Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 2025 - 2027
- description:
- Lødingen kommune: Fysisk leveranse av totalt cirka 2,8 - 3,3 GWh per år pluss cirka 1,2 - 1,5 GWh/år til elektrokjeler. Energistatistikk og gjennomfakturering av nettleie og avgift. Lødingen Næringshage AS: Fysisk leveranse av totalt cirka 0,4 - 0,45 GWh per år pluss cirka 0,5 GWh/år til elektrokjele. Energistatistikk og gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 7100000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-03-04T11:01:20Z
- deadline:
- 2027-12-30T23:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-03-05
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2024-101428
- buyer:
1 results
- id:
- 326c9b95681043654798da8eedc27ca9
- organization_id:
- 963933665
- name:
- Norsk Luftfartssenter Bodø AS
- heading:
- Norsk Luftfartssenter Bodø AS - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 1.2.2024 - 31.12.2026
- description:
- Innkjøp av cirka 1,1 GWh elektrisk kraft per år. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- currencyCode:
- NOK
- amount:
- 1410000.0
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-01-31T13:01:26Z
- deadline:
- 2026-12-30T23:00:00Z
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2024-02-01
- placeOfPerformance:
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-624745
- buyer:
7 results
- id:
- f5e1fda4a7dc6dc4c89a59a69bf9186f
- organization_id:
- 959 469 059
- name:
- Narvik kommune
- id:
- dbca72bb4eb7939f06de2072381571fd
- organization_id:
- 986 377 395
- name:
- Narvik Vann KF
- id:
- e95fadd837b3af7c46f90bd9a5b6ce57
- organization_id:
- 974 789 019
- name:
- Narvik Havn KF
- id:
- 6e928bc13778cc4c46cc17883a0a5b26
- organization_id:
- 976 999 851
- name:
- Narvik kirkelige fellesråd
- id:
- 90f291a4566f94e4bcfd941292f2dd9d
- organization_id:
- 940 642 140
- name:
- Evenes kommune
- id:
- af443e3d1d8764bbe3e41b9689020617
- organization_id:
- 959 469 415
- name:
- Gratangen kommune
- id:
- d0dbdfd8edf8dd1608405055c26adc94
- organization_id:
- 872 414 762
- name:
- Agenda AS
- heading:
- Narvik kommune, Evenes kommune, Gratangen kommune, Narvik Havn KF, Narvik Vann KF, Narvik kirkelige fellesråd, Agenda AS. Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 2024 - 2027
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 44,13 GWh elektrisk kraft per år, porteføljeforvaltning, energistatistikk og gjennomfakturering av avgifter og utgifter for leie av elektrisitetsnett. Cirka 6,89 GWh av totalt volum per år gjelder levering til elektrokjeler som ikke inkluderes i volum for porteføljeforvaltning.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-12-22T11:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-12-22
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-679498
- buyer:
1 results
- id:
- 6754b74edfd472ad2b7547bdeef2b216
- organization_id:
- 970 542 507
- name:
- Hamarøy Municipality
- heading:
- Hamarøy kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 1.1.2024 - 31.12.2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027.
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 7 - 8 GWh pr leveringsår. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-11-23T11:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-11-23
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2023-302700
- buyer:
1 results
- id:
- 229bad0206e4223dce7909dedb5a996c
- organization_id:
- 846 316 442
- name:
- Hemnes kommune
- heading:
- Hemnes kommune - Innkjøp av elektrisk kraft. Levering 1.1.2024 - 31.12.2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027
- description:
- Fysisk leveranse av cirka 9,9 GWh per år. Levering i 2024 og 2025 pluss opsjoner for levering i 2026 og 2027. Energistatistikk. Gjennomfakturering av nettleie og avgift.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2023-09-13T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2023-09-13
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2021-332365
- buyer:
1 results
- id:
- a2ba5b6b8bda63d7a5f0d4afa8054f11
- organization_id:
- 938 712 441
- name:
- Alstahaug kommune
- heading:
- Alstahaug kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2022 - 2024
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2022 - 2024. Fysisk leveranse av cirka 9,34 GWh per år. Energistatistikk. Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2021-03-19T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2021-03-19
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-302215
- buyer:
1 results
- id:
- 3360c0f8e694a19d8affbc05b452c058
- organization_id:
- 939 600 515
- name:
- Nesna kommune
- heading:
- Nesna kommune - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2022 - 2024
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2022 - 2024. Fysisk leveranse av cirka 3,46 GWh per år. Energistatistikk. Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-08-17T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-08-17
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-338362
- buyer:
1 results
- id:
- b2cf23e00ed105a73caee62eb1b440f3
- organization_id:
- 976999800
- name:
- Bodø kirkelige fellesråd
- heading:
- Bodø kirkelige fellesråd - Innkjøp av elektrisk kraft for levering 2021 - 2023
- description:
- Rammeavtale elektrisk kraft for levering 2021 - 2023. Fysisk leveranse av cirka 2 GWh per år. Energistatistikk Viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-07-06T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-07-06
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2020-304986
- buyer:
1 results
- id:
- f21aedfce6bbcd1b02e0c866ce0ce28e
- organization_id:
- 959 019 126
- name:
- Hålogaland Ressursselskap IKS
- heading:
- Hålogaland Ressursselskap IKS - Innkjøp av elektrisk kraft for levering i 2021 og 2022. Opsjon for levering i 2023 og 2024
- description:
- Levering av elektrisk kraft på ca 2,1 GWh pr år for levering i 2021 og 2022. Opsjon for levering i 2023 og 2024. Leveransen omfatter også energistatistikk og viderefakturering av nettleie og avgifter.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2020-05-19T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2020-05-19
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2019-381307
- buyer:
1 results
- id:
- 004039ca649b09115c2d4c07c077c0fc
- organization_id:
- 938644500
- name:
- Vågan Kommune
- heading:
- Åpen anbudskonkurranse om kjøp av elektrisk kraft til Vågan kommune
- description:
- Anskaffelsen omfatter kjøp av elektrisk kraft til spotpris (påslag) eller fastpris til selskap underlagt Vågan kommune, inklusive kommunale foretak. Kommunens kirker, kirkegårder og kapell, representert med Vågan kirkelige fellesråd, inngår også som en del av avtalen. Vi viser til kravspesifikasjon.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2019-10-02T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2019-10-02
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2018-344127
- buyer:
1 results
- id:
- f5e1fda4a7dc6dc4c89a59a69bf9186f
- organization_id:
- 959469059
- name:
- Narvik kommune
- heading:
- Narvik kommune - Rammeavtale levering av elektrisk kraft og forvaltning. Levering 2020 - 2023
- description:
- Fysisk leveranse av ca. 31,54 GWh pr. år elektrisk kraft til ordinære anlegg og tilhørende kraftforvaltning, pluss fysisk leveranse av cirka 9,33 GWh pr. år elektrisk kraft til elektrokjeler der forbruket vil variere med valg av rimeligste energibærer for fyrkjeler.
- location_id:
No results.
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2018-10-04T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2018-10-04
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
- id:
- 2018-351031
- buyer:
1 results
- id:
- 7d0c624a03acbde5e02263d64544166d
- organization_id:
- 964982953
- name:
- Nordland fylkeskommune
- heading:
- 2018 Rammeavtale elektrisk kraft - kontraktstildeling
- description:
- Nordland fylkeskommune har gjennonmført konkurranse om leveranse av elektrisk kraft for leveringsårene 2019 og 2020. Formålet med anskaffelsen er å oppnå gunstige energikostnader basert på innkjøp som har fleksibilitet ift. prisutviklingen, kombinert med anledning til overgang til fast pris for hele eller andeler av volumet. Samlet forbruk pr år utgjør ca 38,4 GWh pr år, hvorav kraft til elektrokjeler utgjør ca 5,8 GWh pr år.
- location_id:
1 results
- NO071
- estimatedValue:
- not reported by source
- type:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- status:
- not reported by source
- issueDate:
- 2018-09-21T10:00:00Z
- deadline:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- publicationDate:
- 2018-09-21
- placeOfPerformance:
No results.
- procurementStrategicLabels:
No results.
Will you use the result in generated code?
Is data missing or incorrect? Send feedback about this result.
Continue exploring
How an AI agent should use this page
Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.
How to use the search_doffin lookup
- Replace the placeholders in the HTML GET template; remove optional parameters you do not need.
- Check types, units, limits and ID formats in the parameter table.
- Follow linked results to canonical pages before combining sources.
Misreading to avoid: An empty list means "no results for this lookup". An error message or unavailable source does not mean the data does not exist.
Source-specific next step
- Follow the notice ID to the canonical page; use CPV and location codes to narrow broad free-text searches.
Go to the source page for other operations. Use the JSON template only after the HTML result shows that the parameters and source are correct.
AI agent? Read the complete navigation and programming guide.