(2025/3009) Porteføljeforvaltning og kjøp av elektrisk kraft

Notice 2025-121146

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T06:46:09Z.

Description

Konkurransen gjelder porteføljeforvaltning og kjøp av elektrisk kraft. Deltagere i anskaffelsen - Kongsberg kommunale eiendom KF (2024: 20.000.000 KWh) - Lier kommune (forbruk alle virksomheter, inkludert KF’ene 18 045 MWh (18 000 000 KWh) i 2024) - Ringerike kommune (2024: Ca 27.000.000 KWh) - Rollag kommune (2024: 5.000.000 KWh) - Øvre Eiker kommune (2024: 18 000 000 KWh) - Hole kommune (Opsjon) 6.000.000 KWh est årsvolum Anskaffelsens verdi for porteføljeforvaltningen anslåes til: NOK 2.000.000,- eks. mva per år. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 20.000.000,- eks mva. Årlig kjøp av kraft er estimert til 95.000.000 KWh basert på 2024-tall. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Kjøp av elektrisk kraft i seg selv er unntatt regelverket, jf. anskaffelsesforskriften §13-4 bokstav e. Denne anskaffelsen er derfor etter sin art vurdert til å ha en uvesentlig innvirkning på klima og miljø, jf. forskriftens § 7-9, femte ledd. Begrunnelsen for dette er at anskaffelsen gjelder kjøp av konsulentbistand/rådgivningstjenester der oppdragsgiver er avskåret fra å påvirke klima og miljøpåvirkningen, siden krav og kriterier som retter seg mot disse elementene ikke vil ha tilstrekkelig tilknytning til leveransen, jf. DFØs miljøveileder. Plikten til å stille krav om lærling er vurdert til å gjelde for denne anskaffelsen, jf. anskaffelseslovens §7.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-121146
eFormId:
eb8b0a2b-4372-4f90-8666-94d6da99ff03
procedureId:
5ec412fb-b609-477d-9e2b-15c23d6e6c0c
heading:
(2025/3009) Porteføljeforvaltning og kjøp av elektrisk kraft
description:
Konkurransen gjelder porteføljeforvaltning og kjøp av elektrisk kraft. Deltagere i anskaffelsen - Kongsberg kommunale eiendom KF (2024: 20.000.000 KWh) - Lier kommune (forbruk alle virksomheter, inkludert KF’ene 18 045 MWh (18 000 000 KWh) i 2024) - Ringerike kommune (2024: Ca 27.000.000 KWh) - Rollag kommune (2024: 5.000.000 KWh) - Øvre Eiker kommune (2024: 18 000 000 KWh) - Hole kommune (Opsjon) 6.000.000 KWh est årsvolum Anskaffelsens verdi for porteføljeforvaltningen anslåes til: NOK 2.000.000,- eks. mva per år. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 20.000.000,- eks mva. Årlig kjøp av kraft er estimert til 95.000.000 KWh basert på 2024-tall. Behovet er usikkert. Volumet kan variere både opp og ned, og vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Kjøp av elektrisk kraft i seg selv er unntatt regelverket, jf. anskaffelsesforskriften §13-4 bokstav e. Denne anskaffelsen er derfor etter sin art vurdert til å ha en uvesentlig innvirkning på klima og miljø, jf. forskriftens § 7-9, femte ledd. Begrunnelsen for dette er at anskaffelsen gjelder kjøp av konsulentbistand/rådgivningstjenester der oppdragsgiver er avskåret fra å påvirke klima og miljøpåvirkningen, siden krav og kriterier som retter seg mot disse elementene ikke vil ha tilstrekkelig tilknytning til leveransen, jf. DFØs miljøveileder. Plikten til å stille krav om lærling er vurdert til å gjelde for denne anskaffelsen, jf. anskaffelseslovens §7.
buyer:

1 results

  1. id:
    954 597 482
    name:
    Viken Vest Innkjøpssamarbeid (VVI)
locationId:

1 results

  1. NO085
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-12-19T11:14:43Z
deadline:
2027-12-31T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

8 results

  1. 71000000
  2. 09000000
  3. 09100000
  4. 09300000
  5. 71314000
  6. 72000000
  7. 71300000
  8. 71310000
directCpvCodes:

6 results

  1. 71000000
  2. 09000000
  3. 09100000
  4. 09300000
  5. 71314000
  6. 72000000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 71300000
  2. 71310000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
20000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
2.0E7 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-12-22
tedId:
850984-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2025-115703
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-10-31
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-121146
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-12-22
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-121146

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.