Prosjektleder m.m. til museums- og stedsutviklingsprosjektet Stiklestad for nye tusen år

Notice 2025-120800

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T09:08:49Z.

Description

Konkurransen gjelder levering av prosjektleder til museums- og stedsutviklingsprosjektet Stiklestad for nye tusen år.  Anskaffelsen omfatter også SHA-koordinator for planleggingsfasen, samt opsjoner på byggherreombud og SHA-koordinator for gjennomføringsfase. Anskaffelsens verdi anslås til: over NOK 2.300.000,- eks. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning. Denne anskaffelsen er etter sin art vurdert til å ha en uvesentlig innvirkning på klima og miljø, jf. forskriftens §7-9, femte ledd. Begrunnelsen for dette er at anskaffelsen gjelder kjøp av konsulentbistand/rådgivningstjenester der oppdragsgiver er avskåret fra å påvirke klima og miljøpåvirkningen, siden krav og kriterier som retter seg mot disse elementene ikke vil ha tilstrekkelig tilknytning til leveransen. Jf, DFØs miljøveileder. Lærlinger: Oppdragsgiver har vurdert anskaffelsen opp mot lærlingeforskriften, jf. anskaffelsesloven § 7, og konkludert med at det ikke stilles krav til lærlinger i denne anskaffelsen da det ansees uforholdsmessig, fordi det er behov for spesialisert kompetanse som en lærling ikke kan forventes å inneha, jf. lærlingeforskriftens §6(4), samt fordi arbeidene normalt utføres av bare èn person, jf. lærlingeforskriftens §6(4).

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-120800
eFormId:
5216358a-06f3-42d8-ba81-4df25fbecbfd
procedureId:
9b5a8f49-177f-476e-b337-b5c1048cb398
heading:
Prosjektleder m.m. til museums- og stedsutviklingsprosjektet Stiklestad for nye tusen år
description:
Konkurransen gjelder levering av prosjektleder til museums- og stedsutviklingsprosjektet Stiklestad for nye tusen år. Anskaffelsen omfatter også SHA-koordinator for planleggingsfasen, samt opsjoner på byggherreombud og SHA-koordinator for gjennomføringsfase. Anskaffelsens verdi anslås til: over NOK 2.300.000,- eks. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning. Denne anskaffelsen er etter sin art vurdert til å ha en uvesentlig innvirkning på klima og miljø, jf. forskriftens §7-9, femte ledd. Begrunnelsen for dette er at anskaffelsen gjelder kjøp av konsulentbistand/rådgivningstjenester der oppdragsgiver er avskåret fra å påvirke klima og miljøpåvirkningen, siden krav og kriterier som retter seg mot disse elementene ikke vil ha tilstrekkelig tilknytning til leveransen. Jf, DFØs miljøveileder. Lærlinger: Oppdragsgiver har vurdert anskaffelsen opp mot lærlingeforskriften, jf. anskaffelsesloven § 7, og konkludert med at det ikke stilles krav til lærlinger i denne anskaffelsen da det ansees uforholdsmessig, fordi det er behov for spesialisert kompetanse som en lærling ikke kan forventes å inneha, jf. lærlingeforskriftens §6(4), samt fordi arbeidene normalt utføres av bare èn person, jf. lærlingeforskriftens §6(4).
buyer:

1 results

  1. id:
    956298660
    name:
    MUSEENE ARVEN AS
locationId:

1 results

  1. NO060
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-12-18T05:30:35Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 71000000
  2. 71500000
  3. 71540000
directCpvCodes:

3 results

  1. 71000000
  2. 71500000
  3. 71540000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    7
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-12-19
tedId:
846250-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2025-114780
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-10-15
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-120800
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-12-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-120800

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.