IK-EØS 006-2025 Helsemøbler til Bergen kommune og samarbeidsparter

Notice 2025-119323

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T19:39:08Z.

Description

Rammeavtale for helsemøbler.Avtalen omfatter nye møbler, brukte møbler, reparasjon, redesign, møbelkartlegging og lagerplass for møbler.Avtalen skal ha en bærekraftig profil med fokus på sirkulært design. Dette gjenspeiles både i minimumskravene og tildelingskriteriene. Bergen kommune skal i løpet av avtaleperioden øke andelen brukte møbler, og i henhold til Grønn virksomhet for Bergen kommune er det satt et mål om å redusere innkjøp av nye møbler med minst 50% innen 2030.Alle nye møbler som tilbys skal være tilpasset offentlig bruk, og ha en forventet levetid på 15-20 år.Ombruksavdelingen til Bergen kommune har egen avtale som skal benyttes til reparasjon og redesign av møbler ombruksavdelingen er ansvarlig for. Utover dette vil Oppdragsgiver benytte tjenestene fra leverandør.Kontormøbler til institusjoner leveres av leverandør for kontormøbler.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-119323
eFormId:
a03a6c04-509c-44af-ac1b-ff93965afd97
procedureId:
677443d3-4877-42e1-b7f5-0b407d45a8f7
heading:
IK-EØS 006-2025 Helsemøbler til Bergen kommune og samarbeidsparter
description:
Rammeavtale for helsemøbler.Avtalen omfatter nye møbler, brukte møbler, reparasjon, redesign, møbelkartlegging og lagerplass for møbler.Avtalen skal ha en bærekraftig profil med fokus på sirkulært design. Dette gjenspeiles både i minimumskravene og tildelingskriteriene. Bergen kommune skal i løpet av avtaleperioden øke andelen brukte møbler, og i henhold til Grønn virksomhet for Bergen kommune er det satt et mål om å redusere innkjøp av nye møbler med minst 50% innen 2030.Alle nye møbler som tilbys skal være tilpasset offentlig bruk, og ha en forventet levetid på 15-20 år.Ombruksavdelingen til Bergen kommune har egen avtale som skal benyttes til reparasjon og redesign av møbler ombruksavdelingen er ansvarlig for. Utover dette vil Oppdragsgiver benytte tjenestene fra leverandør.Kontormøbler til institusjoner leveres av leverandør for kontormøbler.
buyer:

21 results

  1. id:
    964338531
    name:
    Bergen kommune - Innkjøp konsern
  2. id:
    920 290 922
    name:
    Alver kommune
  3. id:
    964 338 442
    name:
    Askøy kommune
  4. id:
    941 139 787
    name:
    Austevoll kommune
  5. id:
    948 350 823
    name:
    Austrheim kommune
  6. id:
    844 458 312
    name:
    Bjørnafjorden kommune
  7. id:
    944 233 199
    name:
    Kvam Herad
  8. id:
    945 627 913
    name:
    Masfjorden kommune
  9. id:
    964 969 302
    name:
    Modalen kommune
  10. id:
    864 338 712
    name:
    Osterøy kommune
  11. id:
    964 968 985
    name:
    Samnanger kommune
  12. id:
    961 821 967
    name:
    Vaksdal kommune
  13. id:
    960 510 542
    name:
    Voss herad
  14. id:
    922 530 890
    name:
    Øygarden kommune
  15. id:
    920 500 633
    name:
    Ullensvang kommune
  16. id:
    968 349 627
    name:
    Betanien rehabilitering og sykehjem
  17. id:
    964 338 531
    name:
    Omsorgssenteret Bergens Indremisjon
  18. id:
    964 338 531
    name:
    Signo Konows senter
  19. id:
    971 427 337
    name:
    Stiftelsen Metodisthjemmet Bergen
  20. id:
    971 472 345
    name:
    Stiftelsen St. Johanneshjemmet
  21. id:
    944 888 799
    name:
    N.K.S Bergen sanitetsforening ved N.K.S Fayehagen avlastningsbolig
locationId:

1 results

  1. NO0A2
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-12-05T09:08:21Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 39100000
  2. 39110000
  3. 39150000
  4. 39000000
directCpvCodes:

3 results

  1. 39100000
  2. 39110000
  3. 39150000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 39000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-12-08
tedId:
812745-2025
procurementTimeline:

4 results

  1. id:
    2025-106019
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-04-14
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-106540
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-04-25
    selectedNotice:
    no
  3. id:
    2025-107884
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-05-20
    selectedNotice:
    no
  4. id:
    2025-119323
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-12-08
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-119323

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.