Veiledende kunngjøring Infusjon- og transfusjonsprodukter til helseforetakene i Helse Nord
Notice 2025-118616
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Anskaffelsens formål er å inngå nye rammeavtaler på infusjon- og transfusjonsprodukter til helseforetakene i Helse Nord.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-118616
- eFormId:
- 631fc78d-a170-43e8-96ea-85977b20eeed
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- Veiledende kunngjøring Infusjon- og transfusjonsprodukter til helseforetakene i Helse Nord
- description:
- Anskaffelsens formål er å inngå nye rammeavtaler på infusjon- og transfusjonsprodukter til helseforetakene i Helse Nord.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-12-01T06:57:44Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
4 results
- 33140000
- 33190000
- 33000000
- 33100000
- directCpvCodes:
2 results
- 33140000
- 33190000
- parentCpvCodes:
2 results
- 33000000
- 33100000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- 2026-02-09
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/271398690.aspx
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 32000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 3.2E7 NOK
- mainActivity:
- health
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-12-02
- tedId:
- 799464-2025
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-118616
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2025-12-02
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-118616