Bistand fra lokal driftsentreprenør ved Grøtfjorden skredkontrollanlegg
Notice 2025-117264
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Frank Hay AS, har den unike lokalkunnskapen og tilstedeværelsen som skal til for åkunne tilby de tjenester som denne avtalen inneholder. Denne avtale er ikke konkurranseutsatt med bakgrunn i at det bare er en leverandør. Det vises til FOA §5-2 i anskaffelsesregelverket.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-117264
- eFormId:
- c7af59c7-35cc-49f7-9fbc-908ac28eead4
- procedureId:
- d299e41e-f58e-4703-bba2-956360b60d2e
- heading:
- Bistand fra lokal driftsentreprenør ved Grøtfjorden skredkontrollanlegg
- description:
- Frank Hay AS, har den unike lokalkunnskapen og tilstedeværelsen som skal til for åkunne tilby de tjenester som denne avtalen inneholder. Denne avtale er ikke konkurranseutsatt med bakgrunn i at det bare er en leverandør. Det vises til FOA §5-2 i anskaffelsesregelverket.
- buyer:
1 results
- id:
- 930068128
- name:
- Troms fylkeskommune
- locationId:
1 results
- NO072
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-11-17T12:06:37Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 71700000
- 34996000
- 71000000
- 34000000
- 34900000
- 34990000
- directCpvCodes:
2 results
- 71700000
- 34996000
- parentCpvCodes:
4 results
- 71000000
- 34000000
- 34900000
- 34990000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 1
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-11-18
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-117264
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-11-18
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-117264