Kompakt leddstyrt redskapsbærer 4 WD
Notice 2025-115901
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Anskaffinga gjeld kjøp av ein kompakt leddstyrt redskapsbærer 4 WD. Det visast til Standardvilkåra Vedlegg 1 «Kravspesifikasjon» for meir informasjon.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-115901
- eFormId:
- f9f6bff5-6549-49bb-ab0a-9c9329f44307
- procedureId:
- b0db9997-7053-421a-bce4-1490dbb1f4ab
- heading:
- Kompakt leddstyrt redskapsbærer 4 WD
- description:
- Anskaffinga gjeld kjøp av ein kompakt leddstyrt redskapsbærer 4 WD. Det visast til Standardvilkåra Vedlegg 1 «Kravspesifikasjon» for meir informasjon.
- buyer:
2 results
- id:
- 939 760 946
- name:
- Volda Kommune
- id:
- 964 979 456
- name:
- Ulstein kommune
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-11-03T07:33:47Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 34100000
- 34140000
- 34144000
- 34144700
- 34000000
- directCpvCodes:
4 results
- 34100000
- 34140000
- 34144000
- 34144700
- parentCpvCodes:
1 results
- 34000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 2400000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 2400000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-11-04
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2025-114603
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-10-11
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2025-115901
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-11-04
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-115901