Intensjonskunngjøring - bilpleietjenester

Notice 2025-115404

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T18:51:48Z.

Description

Lillestrøm kommune kunngjør med dette at kommunen har til hensikt å inngå kontrakt om bilpleietjenester med Lemonwax AS. Kommunen har et løpende behov for bilpleietjenester for sine tjenestebiler, som inkluderer innvendig og utvendig vask, polering, motorvask og lignende. Et sentralt krav er at utførelse av nevnte tjenester skal skje på kommunens egne lokasjoner ved bruk av dampteknologi. Lemonwax AS vurderes som den eneste leverandøren som kan levere de etterspurte bilpleietjenestene i henhold til kravene kommunen stiller. Eventuelle innsigelser til kontraktinngåelse må fremmes skriftlig til oppdragsgiver innen karensfristen 04.11.2025.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-115404
eFormId:
46d7defb-3730-4c64-965a-7393a072518e
procedureId:
not reported by source
heading:
Intensjonskunngjøring - bilpleietjenester
description:
Lillestrøm kommune kunngjør med dette at kommunen har til hensikt å inngå kontrakt om bilpleietjenester med Lemonwax AS. Kommunen har et løpende behov for bilpleietjenester for sine tjenestebiler, som inkluderer innvendig og utvendig vask, polering, motorvask og lignende. Et sentralt krav er at utførelse av nevnte tjenester skal skje på kommunens egne lokasjoner ved bruk av dampteknologi. Lemonwax AS vurderes som den eneste leverandøren som kan levere de etterspurte bilpleietjenestene i henhold til kravene kommunen stiller. Eventuelle innsigelser til kontraktinngåelse må fremmes skriftlig til oppdragsgiver innen karensfristen 04.11.2025.
buyer:

1 results

  1. id:
    820710592
    name:
    Lillestrøm Kommune
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-10-24T13:25:13Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

5 results

  1. 50112300
  2. 50000000
  3. 50100000
  4. 50110000
  5. 50112000
directCpvCodes:

1 results

  1. 50112300
parentCpvCodes:

4 results

  1. 50000000
  2. 50100000
  3. 50110000
  4. 50112000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
2029-12-01
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-10-25
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-115404
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2025-10-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-115404

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.