Sertifisering av portaler og fundamenter installert langs vei

Notice 2025-115275 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T20:21:15Z.

Description

Oppdragsgiver ønsker med denne anskaffelsen å inngå en rammeavtale med én leverandør om levering av sertifiseringstjenester for eksisterende portaler med fundamenter som Oppdragsgiver eier, slik at disse kan driftes videre. Portalene med fundamenter er installert langs vei i forbindelse med registrering av passerende kjøretøy og innkreving av bompenger.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-115275
eFormId:
0c89dee8-88dc-47b7-90fd-e72b130d68e6
procedureId:
6a44ea26-7a58-42ae-9762-7833c0c047dc
heading:
Sertifisering av portaler og fundamenter installert langs vei
description:
Oppdragsgiver ønsker med denne anskaffelsen å inngå en rammeavtale med én leverandør om levering av sertifiseringstjenester for eksisterende portaler med fundamenter som Oppdragsgiver eier, slik at disse kan driftes videre. Portalene med fundamenter er installert langs vei i forbindelse med registrering av passerende kjøretøy og innkreving av bompenger.
buyer:

1 results

  1. id:
    918012745
    name:
    FERDE AS
locationId:

2 results

  1. NO092
  2. NO0A2
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-10-21T12:49:55Z
deadline:
2025-11-07T11:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

6 results

  1. 79132000
  2. 45000000
  3. 50000000
  4. 79000000
  5. 79100000
  6. 79130000
directCpvCodes:

3 results

  1. 79132000
  2. 45000000
  3. 50000000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 79000000
  2. 79100000
  3. 79130000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://permalink.mercell.com/268456550.aspx
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
2000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
2000000.0 NOK
mainActivity:
pub-os
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-10-23
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-115275
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-10-23
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-115275

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.