25073 Vestbyveien-prosjektet

Notice 2025-115018 · AWARDED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-22T12:17:12Z.

Description

Konkurransen gjelder levering av entreprenørtjenester til Vestbyveien.  Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 100.000.000,- eks. mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Plikten til å stille krav om lærling er vurdert til å gjelde for denne anskaffelsen, jf. anskaffelseslovens §7. Se vedlagte seriøsitetsbestemmelser for mer informasjon. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning. 

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-115018
eFormId:
3d38ebd6-8d74-4603-81fd-3d668f6964a3
procedureId:
c56dfaf9-3e72-4c3a-913e-d0d82f8340b9
heading:
25073 Vestbyveien-prosjektet
description:
Konkurransen gjelder levering av entreprenørtjenester til Vestbyveien. Anskaffelsens verdi anslås til: NOK 100.000.000,- eks. mva. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene. Plikten til å stille krav om lærling er vurdert til å gjelde for denne anskaffelsen, jf. anskaffelseslovens §7. Se vedlagte seriøsitetsbestemmelser for mer informasjon. Oppdragsgiver tar forbehold om avlysning av konkurransen, blant annet i forbindelse med budsjettmessig dekning og politisk godkjenning.
buyer:

1 results

  1. id:
    963999089
    name:
    Frogn Kommune
locationId:

1 results

  1. NO084
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-10-20T04:23:24Z
deadline:
2025-11-14T11:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

3 results

  1. 45000000
  2. 45230000
  3. 45200000
directCpvCodes:

2 results

  1. 45000000
  2. 45230000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 45200000
noticeStatus:
AWARDED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://app.artifik.no/procurements/1307
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
100000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
1.0E8 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:

2 results

  1. id:
    2025-115018
    changedNoticeId:
    07f79ac0-b409-48e3-9357-7013fee642c5-01
    issueDate:
    2025-10-20T04:23:24Z
    selectedNotice:
    yes
    eformId:
    3d38ebd6-8d74-4603-81fd-3d668f6964a3
  2. id:
    2025-114309
    changedNoticeId:
    not reported by source
    issueDate:
    2025-10-03T11:48:35Z
    selectedNotice:
    no
    eformId:
    07f79ac0-b409-48e3-9357-7013fee642c5
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-10-20
tedId:
693741-2025
procurementTimeline:

3 results

  1. id:
    2025-114309
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-10-06
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-115018
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-10-20
    selectedNotice:
    yes
  3. id:
    2025-119534
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-12-10
    selectedNotice:
    no
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-115018

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.