Skeisvang vgs- Rehabilitering og nybygg - E560 Automasjon
Notice 2025-114968 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Gjelder arbeider for automasjon/SD-anlegg i forbindelse med rehabiltering og nybygg ved Skeisvang videregående skole.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-114968
- eFormId:
- 26961a06-44b3-436b-ad5f-4727f803d845
- procedureId:
- 25fce4cd-0b38-458a-8479-4be3240379d8
- heading:
- Skeisvang vgs- Rehabilitering og nybygg - E560 Automasjon
- description:
- Gjelder arbeider for automasjon/SD-anlegg i forbindelse med rehabiltering og nybygg ved Skeisvang videregående skole.
- buyer:
1 results
- id:
- 971 045 698
- name:
- Rogaland fylkeskommune
- locationId:
1 results
- NO0A1
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-10-16T08:33:28Z
- deadline:
- 2025-11-06T11:00:58Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
12 results
- 45315100
- 31710000
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 48921000
- 45315000
- 31000000
- 31700000
- 48000000
- 48900000
- 48920000
- directCpvCodes:
6 results
- 45315100
- 31710000
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 48921000
- parentCpvCodes:
6 results
- 45315000
- 31000000
- 31700000
- 48000000
- 48900000
- 48920000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=72396
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-10-17
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-114968
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-10-17
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-114968