Designverktøy for openEHR arketyper og templater
Notice 2025-114711
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Helse Vest RHF har til intensjon å inngå en direkte kontrakt med leverandøren Better programska oprema d.o.o for programvarelisenser til helseregioner som benytter openEHR i DIPS Arena. Per nå gjelder dette Helse Vest, Helse Nord og Helse Sør-Øst. Estimert kontraktsverdi er beregnet til er 332 000 EUR for en periode på fire år.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-114711
- eFormId:
- 43b82d76-5093-42f6-a001-337ab1491a07
- procedureId:
- 8935f810-d023-4741-ad43-fffe25c1123d
- heading:
- Designverktøy for openEHR arketyper og templater
- description:
- Helse Vest RHF har til intensjon å inngå en direkte kontrakt med leverandøren Better programska oprema d.o.o for programvarelisenser til helseregioner som benytter openEHR i DIPS Arena. Per nå gjelder dette Helse Vest, Helse Nord og Helse Sør-Øst. Estimert kontraktsverdi er beregnet til er 332 000 EUR for en periode på fire år.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-10-13T09:58:49Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
9 results
- 72330000
- 48000000
- 48180000
- 48980000
- 72310000
- 72000000
- 72300000
- 48100000
- 48900000
- directCpvCodes:
5 results
- 72330000
- 48000000
- 48180000
- 48980000
- 72310000
- parentCpvCodes:
4 results
- 72000000
- 72300000
- 48100000
- 48900000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-10-14
- tedId:
- 672444-2025
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-114711
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-10-14
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-114711