Mottak og behandling av restavfall

Notice 2025-112675

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T20:43:40Z.

Description

Konkurransen gjelder levering av mottak og behandling av restavfall. Deltakere: NGR eies av kommune Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Lesja og Dovre kommune. Anskaffelsens verdi anslås til: ca NOK 4.000.000,- eks. mva pr år. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-112675
eFormId:
8255ce15-a2a4-4539-88f0-e1f3445f9c1c
procedureId:
30a82ca4-59d9-40bd-9870-e16b1e03aaa9
heading:
Mottak og behandling av restavfall
description:
Konkurransen gjelder levering av mottak og behandling av restavfall. Deltakere: NGR eies av kommune Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Lesja og Dovre kommune. Anskaffelsens verdi anslås til: ca NOK 4.000.000,- eks. mva pr år. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
buyer:

1 results

  1. id:
    992549394
    name:
    Nord-gudbrandsdal Renovasjonsselskap Iks
locationId:

1 results

  1. NO020
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-09-03T12:06:50Z
deadline:
2028-12-31T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

5 results

  1. 90000000
  2. 90500000
  3. 90512000
  4. 90513000
  5. 90510000
directCpvCodes:

4 results

  1. 90000000
  2. 90500000
  3. 90512000
  4. 90513000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 90510000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-09-04
tedId:
578485-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2025-107440
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-05-13
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-112675
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-09-04
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-112675

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.