Intensjonskunngjøring: Dekontaminator, vask, gjennomgående til Ålesund Sjukehus

Notice 2025-112601

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T21:18:39Z.

Description

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå kontrakt med Ken Hygiene AS for kjøp av tre (3) vaskedekontaminatorer til bruk ved Sterilsentralen ved Ålesund sjukehus. Anskaffelsen skal bidra til å sikre effektiv og trygg rengjøring og dekontaminering av medisinsk utstyr i henhold til gjeldende krav og standarder.Kontrakt vil bli inngått tidligst 10 dager etter publisering av denne intensjonskunngjøringen.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-112601
eFormId:
361c62df-8833-48b8-baf6-c74a0d7d3dd9
procedureId:
a59ffade-73c0-4c14-92a0-1520826c4d2c
heading:
Intensjonskunngjøring: Dekontaminator, vask, gjennomgående til Ålesund Sjukehus
description:
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå kontrakt med Ken Hygiene AS for kjøp av tre (3) vaskedekontaminatorer til bruk ved Sterilsentralen ved Ålesund sjukehus. Anskaffelsen skal bidra til å sikre effektiv og trygg rengjøring og dekontaminering av medisinsk utstyr i henhold til gjeldende krav og standarder.Kontrakt vil bli inngått tidligst 10 dager etter publisering av denne intensjonskunngjøringen.
buyer:

1 results

  1. id:
    916879067
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

1 results

  1. NO0A3
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-09-02T11:07:39Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 33191000
  2. 33000000
  3. 33100000
  4. 33190000
directCpvCodes:

1 results

  1. 33191000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 33000000
  2. 33100000
  3. 33190000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-09-03
tedId:
574320-2025
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-112601
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-09-03
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-112601

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.