Kontraktstildeling: Installasjonstjenester for Sykehuspartner HF

Notice 2025-112160

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T17:36:50Z.

Description

Kunngjøringen gjelder tildeling av kontrakt.Formål med anskaffelsen:Dekke behovet for installasjonstjenester i Sentrale Data Sentre, Sentrale hovedkommunikasjonrom på sykehusene, samt understøtte både løpende driftsoppgaver, og prosjekter for å modernisere infrastrukturen i HSØ. Utover installasjonstjenester skal denne anskaffelsen også gjøre det mulig for Sykehuspartner å anskaffe utstyr og materiell tett knyttet til installasjonsarbeider, som datarack, PDUer, data og strømkabler etc.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-112160
eFormId:
d56ac2d0-c22b-486c-b88e-e66ea87719a6
procedureId:
52c7ce19-9011-4b03-8106-102170e27417
heading:
Kontraktstildeling: Installasjonstjenester for Sykehuspartner HF
description:
Kunngjøringen gjelder tildeling av kontrakt.Formål med anskaffelsen:Dekke behovet for installasjonstjenester i Sentrale Data Sentre, Sentrale hovedkommunikasjonrom på sykehusene, samt understøtte både løpende driftsoppgaver, og prosjekter for å modernisere infrastrukturen i HSØ. Utover installasjonstjenester skal denne anskaffelsen også gjøre det mulig for Sykehuspartner å anskaffe utstyr og materiell tett knyttet til installasjonsarbeider, som datarack, PDUer, data og strømkabler etc.
buyer:

1 results

  1. id:
    916879067
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

9 results

  1. anyw
  2. NO020
  3. NO081
  4. NO083
  5. NO084
  6. NO085
  7. NO092
  8. NO093
  9. NO094
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-08-22T09:57:58Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

38 results

  1. 51000000
  2. 31300000
  3. 31350000
  4. 31600000
  5. 32420000
  6. 45310000
  7. 45311000
  8. 45314000
  9. 45314300
  10. 45314310
  11. 45314320
  12. 45317000
  13. 50312300
  14. 50312310
  15. 50312320
  16. 50312600
  17. 50323000
  18. 51110000
  19. 51300000
  20. 72500000
  21. 72510000
  22. 72514000
  23. 72590000
  24. 72600000
  25. 72610000
  26. 72611000
  27. 31000000
  28. 32000000
  29. 32400000
  30. 45000000
  31. 45300000
  32. 50000000
  33. 50300000
  34. 50310000
  35. 50312000
  36. 50320000
  37. 51100000
  38. 72000000
directCpvCodes:

26 results

  1. 51000000
  2. 31300000
  3. 31350000
  4. 31600000
  5. 32420000
  6. 45310000
  7. 45311000
  8. 45314000
  9. 45314300
  10. 45314310
  11. 45314320
  12. 45317000
  13. 50312300
  14. 50312310
  15. 50312320
  16. 50312600
  17. 50323000
  18. 51110000
  19. 51300000
  20. 72500000
  21. 72510000
  22. 72514000
  23. 72590000
  24. 72600000
  25. 72610000
  26. 72611000
parentCpvCodes:

12 results

  1. 31000000
  2. 32000000
  3. 32400000
  4. 45000000
  5. 45300000
  6. 50000000
  7. 50300000
  8. 50310000
  9. 50312000
  10. 50320000
  11. 51100000
  12. 72000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    7
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
148000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
1.48E8 NOK
mainActivity:
health
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-08-25
tedId:
552494-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2025-108211
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-05-26
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-112160
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-08-25
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
2
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-112160

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.