Veiledende kunngjøring: Kontorrekvisita, kopipapir og skolemateriell til kommuner og IKS i Kongsvingerregionen 2025 - 2029

Notice 2025-110658

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-29T00:22:28Z.

Description

Leverandørmarkedet inviteres til å kommentere og gi innspill til utkastet til konkurransegrunnlaget som er vedlagt denne kunngjøringen. I planleggingsfasen av en anskaffelse er det anledning til å ha dialog med markedet, mens når konkurransen er kunngjort er det lite rom for å gjøre endringer. Leverandørene oppfordres derfor til å bruke denne muligheten til å komme med innspill og kommentarer. Vi vil sette pris på forslag og kommentarer til alle deler av konkurransegrunnlaget.Tilbakemeldinger og innspill bes sendes via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen 21.08.2025.NB. Grunnet ferieavvikling vil ikke spørsmål og kommentarer bli besvart i uke 28 - 31.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-110658
eFormId:
80d11855-a13d-48b0-91a4-8ab1ff3eba73
procedureId:
not reported by source
heading:
Veiledende kunngjøring: Kontorrekvisita, kopipapir og skolemateriell til kommuner og IKS i Kongsvingerregionen 2025 - 2029
description:
Leverandørmarkedet inviteres til å kommentere og gi innspill til utkastet til konkurransegrunnlaget som er vedlagt denne kunngjøringen. I planleggingsfasen av en anskaffelse er det anledning til å ha dialog med markedet, mens når konkurransen er kunngjort er det lite rom for å gjøre endringer. Leverandørene oppfordres derfor til å bruke denne muligheten til å komme med innspill og kommentarer. Vi vil sette pris på forslag og kommentarer til alle deler av konkurransegrunnlaget.Tilbakemeldinger og innspill bes sendes via kommunikasjonsmodulen i Mercell innen 21.08.2025.NB. Grunnet ferieavvikling vil ikke spørsmål og kommentarer bli besvart i uke 28 - 31.
buyer:

11 results

  1. id:
    944117784
    name:
    Kongsvinger Kommune
  2. id:
    964948054
    name:
    Eidskog kommune
  3. id:
    964947716
    name:
    Sør-Odal kommune
  4. id:
    964950768
    name:
    Nord-Odal kommune
  5. id:
    964948232
    name:
    Åsnes kommune
  6. id:
    964948143
    name:
    Grue kommune
  7. id:
    871034222
    name:
    Våler kommune
  8. id:
    870963882
    name:
    Glåmdal Interkommunale Renovasjonsselskap (GIR)
  9. id:
    989 622 420
    name:
    Glåmdal brannvesen IKS (GBI)
  10. id:
    970961747
    name:
    Solør Renovasjon IKS (SOR)
  11. id:
    992951478
    name:
    Glåmdal interkommunale vann- og avløpsselskap (GIVAS)
locationId:

1 results

  1. NO020
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-07-03T11:41:04Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

28 results

  1. 31440000
  2. 30100000
  3. 30110000
  4. 30130000
  5. 30140000
  6. 30150000
  7. 30170000
  8. 30190000
  9. 30191000
  10. 30192700
  11. 30192800
  12. 30192900
  13. 30194000
  14. 30195000
  15. 30196000
  16. 30196200
  17. 30197000
  18. 30197100
  19. 30197200
  20. 30197643
  21. 30199000
  22. 30199200
  23. 31000000
  24. 31400000
  25. 30000000
  26. 30192000
  27. 30197600
  28. 30197640
directCpvCodes:

22 results

  1. 31440000
  2. 30100000
  3. 30110000
  4. 30130000
  5. 30140000
  6. 30150000
  7. 30170000
  8. 30190000
  9. 30191000
  10. 30192700
  11. 30192800
  12. 30192900
  13. 30194000
  14. 30195000
  15. 30196000
  16. 30196200
  17. 30197000
  18. 30197100
  19. 30197200
  20. 30197643
  21. 30199000
  22. 30199200
parentCpvCodes:

6 results

  1. 31000000
  2. 31400000
  3. 30000000
  4. 30192000
  5. 30197600
  6. 30197640
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
2025-07-04
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://permalink.mercell.com/261031767.aspx
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-07-04
tedId:
433536-2025
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-110658
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2025-07-04
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-110658

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.