Intensjonskunngjøring, Sykehjemsplasser Mosserødhjemmet
Notice 2025-109767
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Sandefjord kommune har intensjon om å inngå avtale med stiftelsen Mosserødhjemmet om kjøp av inntil 55 plasser i perioden 2025-2030, med mulighet for forlengelse i ytterligere 5 år. Dette er ordinære langtids sykehjemsplasser. Sandefjord kommune avgjør hvilke pasienter som skal tildeles plassene som omfattes av denne avtalen, og det skal tilstrebes at den gjennomsnittlige pleietyngden ikke avviker vesentlig fra hva som er tilfellet i de institusjoner kommunen selv driver.Frist for å komme med innvendinger er 01.07.2025.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-109767
- eFormId:
- 36e2a25b-52c7-4375-825c-d87df85b30ad
- procedureId:
- f63f5d8f-3ab5-4cfe-8ff4-62438861fce6
- heading:
- Intensjonskunngjøring, Sykehjemsplasser Mosserødhjemmet
- description:
- Sandefjord kommune har intensjon om å inngå avtale med stiftelsen Mosserødhjemmet om kjøp av inntil 55 plasser i perioden 2025-2030, med mulighet for forlengelse i ytterligere 5 år. Dette er ordinære langtids sykehjemsplasser. Sandefjord kommune avgjør hvilke pasienter som skal tildeles plassene som omfattes av denne avtalen, og det skal tilstrebes at den gjennomsnittlige pleietyngden ikke avviker vesentlig fra hva som er tilfellet i de institusjoner kommunen selv driver.Frist for å komme med innvendinger er 01.07.2025.
- buyer:
1 results
- id:
- 916882807
- name:
- Sandefjord Kommune
- locationId:
1 results
- NO093
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-06-20T08:22:01Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 85100000
- 85000000
- directCpvCodes:
1 results
- 85100000
- parentCpvCodes:
1 results
- 85000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-06-24
- tedId:
- 402776-2025
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-109767
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-06-24
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-109767