Håndverkertjenester - glass/solskjerming - til kommunene i Kongsvingerregionen 2025-2029
Notice 2025-108213 · AWARDED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Denne anskaffelsen gjelder arbeider med glass og solskjerming i kommunale bygninger.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-108213
- eFormId:
- d78dbd97-f79a-4d8a-9404-316446d3990b
- procedureId:
- 44836b38-7332-4314-bd62-eb9d5bc35231
- heading:
- Håndverkertjenester - glass/solskjerming - til kommunene i Kongsvingerregionen 2025-2029
- description:
- Denne anskaffelsen gjelder arbeider med glass og solskjerming i kommunale bygninger.
- buyer:
7 results
- id:
- 944117784
- name:
- Regionalt Innkjøp i Kongsvingerregionen
- id:
- 964948054
- name:
- Eidskog kommune
- id:
- 944117784
- name:
- Kongsvinger kommune
- id:
- 964950768
- name:
- Nord-Odal kommune
- id:
- 964947716
- name:
- Sør-Odal kommune
- id:
- 871034222
- name:
- Våler kommune
- id:
- 964948232
- name:
- Åsnes kommune
- locationId:
1 results
- NO020
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-05-23T07:52:21Z
- deadline:
- 2025-06-20T10:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
6 results
- 50000000
- 45000000
- 45440000
- 45441000
- 45443000
- 45400000
- directCpvCodes:
5 results
- 50000000
- 45000000
- 45440000
- 45441000
- 45443000
- parentCpvCodes:
1 results
- 45400000
- noticeStatus:
- AWARDED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/257655856.aspx
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 9400000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 9400000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-05-26
- tedId:
- 336429-2025
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2025-108213
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-05-26
- selectedNotice:
- yes
- id:
- 2025-114018
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-10-01
- selectedNotice:
- no
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-108213