Microsoft lisenser - Saltdal kommune
Notice 2025-107976
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Innkjøpsservice Advokatfirma AS gjennomfører anskaffelsen på oppdrag for Saltdal kommune. For ytterligere informasjon se konkurransegrunnlag med vedlegg.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-107976
- eFormId:
- fdb7b3c8-3e87-4f3f-a870-d4d66cb43a63
- procedureId:
- a4460d6b-422b-4c05-8a51-699401aebe75
- heading:
- Microsoft lisenser - Saltdal kommune
- description:
- Innkjøpsservice Advokatfirma AS gjennomfører anskaffelsen på oppdrag for Saltdal kommune. For ytterligere informasjon se konkurransegrunnlag med vedlegg.
- buyer:
1 results
- id:
- 993415286
- name:
- Innkjøpsservice Advokatfirma AS
- locationId:
1 results
- NO071
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-05-20T13:08:59Z
- deadline:
- 2027-04-20T00:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
1 results
- 48000000
- directCpvCodes:
1 results
- 48000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 0
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 500000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 500000.0 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-05-21
- tedId:
- 327558-2025
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2025-102533
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-02-20
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2025-107976
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-05-21
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-107976