Rammeavtale AV-rådgiver

Notice 2025-107799

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T22:56:27Z.

Description

Domstoladministrasjonen (DA) har behov å knytte til seg kapasitet og kompetanse på AV-leveranser til domstolene og DA. Det er et krav at leverandøren skal opptre uavhengig av produsenter av AV-utstyr. Avtalens varighet er 1+1+1+1 år, og det estimeres at samlet uttak på rammeavtalen vil ligge mellom 4 og 10 MNOK i avtalens maksimale løpetid, med en øvre grense på 20 MNOK. Til informasjon vil DA i avtaleperioden se på muligheten til å styrke egen organisasjon på dette fagområdet, noe som vil kunne påvirke uttak på rammeavtalen. DA har ved kunngjøringstidspunktet en avtale med Kinly Norge AS for design og levering av AV- og møteløsninger i rettssaler og møterom. Dette avtaleområdet vil bli gjenstand for ny konkurranse i 2025. Leverandør på denne rammeavtalen (RAV25) må regne med å bidra i utforming av konkurransegrunnlaget i et slikt omfang at leverandøren vanskelig vil kunne delta i konkurransen om løsninger til rettssaler og møterom nevnt over, jf. anskaffelsesforskriftens 24-2, første ledd, bokstav d.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-107799
eFormId:
68da93d6-93d9-4cdd-b406-6a9f64493e34
procedureId:
5e66cd5a-1326-410a-b9c4-fd0e44afa866
heading:
Rammeavtale AV-rådgiver
description:
Domstoladministrasjonen (DA) har behov å knytte til seg kapasitet og kompetanse på AV-leveranser til domstolene og DA. Det er et krav at leverandøren skal opptre uavhengig av produsenter av AV-utstyr. Avtalens varighet er 1+1+1+1 år, og det estimeres at samlet uttak på rammeavtalen vil ligge mellom 4 og 10 MNOK i avtalens maksimale løpetid, med en øvre grense på 20 MNOK. Til informasjon vil DA i avtaleperioden se på muligheten til å styrke egen organisasjon på dette fagområdet, noe som vil kunne påvirke uttak på rammeavtalen. DA har ved kunngjøringstidspunktet en avtale med Kinly Norge AS for design og levering av AV- og møteløsninger i rettssaler og møterom. Dette avtaleområdet vil bli gjenstand for ny konkurranse i 2025. Leverandør på denne rammeavtalen (RAV25) må regne med å bidra i utforming av konkurransegrunnlaget i et slikt omfang at leverandøren vanskelig vil kunne delta i konkurransen om løsninger til rettssaler og møterom nevnt over, jf. anskaffelsesforskriftens 24-2, første ledd, bokstav d.
buyer:

1 results

  1. id:
    984195796
    name:
    Domstoladministrasjonen
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-05-16T12:02:37Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

18 results

  1. 72220000
  2. 32320000
  3. 51300000
  4. 72224000
  5. 79415200
  6. 79930000
  7. 79961000
  8. 72000000
  9. 72200000
  10. 32000000
  11. 32300000
  12. 51000000
  13. 79000000
  14. 79400000
  15. 79410000
  16. 79415000
  17. 79900000
  18. 79960000
directCpvCodes:

7 results

  1. 72220000
  2. 32320000
  3. 51300000
  4. 72224000
  5. 79415200
  6. 79930000
  7. 79961000
parentCpvCodes:

11 results

  1. 72000000
  2. 72200000
  3. 32000000
  4. 32300000
  5. 51000000
  6. 79000000
  7. 79400000
  8. 79410000
  9. 79415000
  10. 79900000
  11. 79960000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    0
  2. type:
    t-esubm
    total:
    2
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
20000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
2.0E7 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-05-19
tedId:
320330-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-117626
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-12-09
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-107799
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-05-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-107799

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.