Rammeavtale konsulenttjenester Infrastruktur og drift IT

Notice 2025-107593

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T10:01:30Z.

Description

Statens vegvesen, heretter kalt Kunden, ønsker å inngå parallelle rammeavtaler for konsulenttjenester innenfor Infrastruktur og drift IT. Avtalen skal dekke behov for kompetanse som Kunden ikke har tilgjengelig i egen etat på ett gitt tidspunkt, eller der det er et selvstendig behov for ekstern oppgaveløsning. Avtalen kan også benyttes ved behov for ekstra kapasitet.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-107593
eFormId:
bf185bfd-f74a-4953-a49b-2e4ad4483ca3
procedureId:
699dd2a5-96eb-4690-b903-ead91a934c3a
heading:
Rammeavtale konsulenttjenester Infrastruktur og drift IT
description:
Statens vegvesen, heretter kalt Kunden, ønsker å inngå parallelle rammeavtaler for konsulenttjenester innenfor Infrastruktur og drift IT. Avtalen skal dekke behov for kompetanse som Kunden ikke har tilgjengelig i egen etat på ett gitt tidspunkt, eller der det er et selvstendig behov for ekstern oppgaveløsning. Avtalen kan også benyttes ved behov for ekstra kapasitet.
buyer:

1 results

  1. id:
    971032081
    name:
    Statens vegvesen
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-05-14T07:35:50Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

6 results

  1. 72000000
  2. 72220000
  3. 72514000
  4. 72200000
  5. 72500000
  6. 72510000
directCpvCodes:

3 results

  1. 72000000
  2. 72220000
  3. 72514000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 72200000
  2. 72500000
  3. 72510000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    7
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
500000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
5.0E8 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-05-15
tedId:
313841-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-118153
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-12-17
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-107593
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-05-15
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-107593

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.