Intensjonskunngjøring – lukket væskesug Nordlandssykehuset HF
Notice 2025-106720
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Nordlandssykehuset HF (Kunden) har til intensjon å inngå avtale med Stryker Norge AS for leveranse av Neptune lukket væskesug med forbruksmateriell. Avtaleperiode settes til 5 år. Total avtaleverdi er estimert til 2,3 MNOK eks. MVA. Kontrakt med Strykers Norge AS vil tidligst inngås 10 dager etter denne kunngjøringen.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-106720
- eFormId:
- 865b0c25-4c8f-45b5-95ad-76b21ce63c89
- procedureId:
- b84b706a-82a5-49dc-8cb6-8c03f204a0a0
- heading:
- Intensjonskunngjøring – lukket væskesug Nordlandssykehuset HF
- description:
- Nordlandssykehuset HF (Kunden) har til intensjon å inngå avtale med Stryker Norge AS for leveranse av Neptune lukket væskesug med forbruksmateriell. Avtaleperiode settes til 5 år. Total avtaleverdi er estimert til 2,3 MNOK eks. MVA. Kontrakt med Strykers Norge AS vil tidligst inngås 10 dager etter denne kunngjøringen.
- buyer:
1 results
- id:
- 916879067
- name:
- SYKEHUSINNKJØP HF
- locationId:
1 results
- NO071
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-04-28T08:34:46Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
2 results
- 33100000
- 33000000
- directCpvCodes:
1 results
- 33100000
- parentCpvCodes:
1 results
- 33000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-04-29
- tedId:
- 275937-2025
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-106720
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-04-29
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-106720