Prosjekt 778 -Ny energisentral og hovedtavle-Tana helsesenter
Notice 2025-105917 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Tana kommune og Finnmarksykehuset HF skal oppgradere felles energisentral og hovedstrømforsyning til Tana helsesenter.
Oppdragsgivere
All notice data
- id:
- 2025-105917
- eFormId:
- 08b677d6-601d-4288-9573-d9ef48060aeb
- procedureId:
- 67d921cd-4e52-4473-b3ba-2fd90a4dbf1c
- heading:
- Prosjekt 778 -Ny energisentral og hovedtavle-Tana helsesenter
- description:
- Tana kommune og Finnmarksykehuset HF skal oppgradere felles energisentral og hovedstrømforsyning til Tana helsesenter.
- buyer:
1 results
- id:
- 943505527
- name:
- Tana Kommune
- locationId:
No results.
- placeOfPerformance:
No results.
- issueDate:
- 2025-04-11T05:10:36Z
- deadline:
- 2025-05-30T13:00:58Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
8 results
- 45315100
- 44620000
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 45315000
- 44000000
- 44600000
- directCpvCodes:
2 results
- 45315100
- 44620000
- parentCpvCodes:
6 results
- 45000000
- 45300000
- 45310000
- 45315000
- 44000000
- 44600000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=54587
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 21000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 2.1E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-04-12
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-105917
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-04-12
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-105917