Skeisvang vgs - Rehabilitering og nybygg - E200 - Riveentreprise eksisterende bygg C
Notice 2025-105368
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Denne entreprisen består av komplette rivearbeider av bygg c. - Hele bygningsmassen sør for bygg a - Inkl. fundamenter og kondstruksjoner i grunn - Teknisk anlegg som gjenstår når byggearbeidene starter - Løsøre og inventar som evt. står igjen i bygget - Utvendige konstruksjoner og trapper - Rørføringer etc og teknisk anlegg i grunn under bygning
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-105368
- eFormId:
- 7e24fe05-6067-4608-a8d4-4ce512457c8c
- procedureId:
- 2211ea82-565d-44d1-8d9c-7f9c1de8458d
- heading:
- Skeisvang vgs - Rehabilitering og nybygg - E200 - Riveentreprise eksisterende bygg C
- description:
- Denne entreprisen består av komplette rivearbeider av bygg c. - Hele bygningsmassen sør for bygg a - Inkl. fundamenter og kondstruksjoner i grunn - Teknisk anlegg som gjenstår når byggearbeidene starter - Løsøre og inventar som evt. står igjen i bygget - Utvendige konstruksjoner og trapper - Rørføringer etc og teknisk anlegg i grunn under bygning
- buyer:
1 results
- id:
- 971 045 698
- name:
- Rogaland fylkeskommune
- locationId:
1 results
- NO0A1
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-04-03T11:20:42Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 45000000
- 45100000
- 45110000
- 45111000
- 45113000
- directCpvCodes:
5 results
- 45000000
- 45100000
- 45110000
- 45111000
- 45113000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-04-04
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2025-101737
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-02-07
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2025-105368
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-04-04
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-105368