Levering og montering av solcelleanlegg på tre sykehjem
Notice 2025-104984 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Ringsaker kommune, heretter (byggherre) har satt av midler til ENØK tiltak på egen bygningsmasse og i den forbindelse skal det etableres solcelleanlegg på 3 sykehjem i 2025 med forbehold om finansiering. Det vil bli lagt opp til en befaring pr. bygg. Ingen påmelding - møt opp ved hovedinngangen. Datoer for befaringer er:Mandag 09.04.2025 kl. 09.00 - Brøttum sykehjem, Brøttumsvegen 20, 2372 BrøttumMandag 09.04.2025 kl. 12.00 - Kommunalmedisinsk senter Ringsaker, Tømmerli, Børkevegen 11, 2380 BrumunddalMandag 09.04.2025 kl. 14.00 - Nes sykehjem, Tingnesvegen 770, 2350 Nes HKontraktsbestemmelser: NS 8407 med endring i punkt 39.1. Sluttoppstilling med sluttfaktura må være byggherre i hende innen 15. november 2025.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-104984
- eFormId:
- 3a18b80a-2af8-4e72-b268-7a39778baf1c
- procedureId:
- 000d5222-0b91-4692-9dc0-b21b0537add4
- heading:
- Levering og montering av solcelleanlegg på tre sykehjem
- description:
- Ringsaker kommune, heretter (byggherre) har satt av midler til ENØK tiltak på egen bygningsmasse og i den forbindelse skal det etableres solcelleanlegg på 3 sykehjem i 2025 med forbehold om finansiering. Det vil bli lagt opp til en befaring pr. bygg. Ingen påmelding - møt opp ved hovedinngangen. Datoer for befaringer er:Mandag 09.04.2025 kl. 09.00 - Brøttum sykehjem, Brøttumsvegen 20, 2372 BrøttumMandag 09.04.2025 kl. 12.00 - Kommunalmedisinsk senter Ringsaker, Tømmerli, Børkevegen 11, 2380 BrumunddalMandag 09.04.2025 kl. 14.00 - Nes sykehjem, Tingnesvegen 770, 2350 Nes HKontraktsbestemmelser: NS 8407 med endring i punkt 39.1. Sluttoppstilling med sluttfaktura må være byggherre i hende innen 15. november 2025.
- buyer:
1 results
- id:
- 864950582
- name:
- Ringsaker kommune
- locationId:
1 results
- NO020
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-03-28T16:44:05Z
- deadline:
- 2025-05-05T10:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
14 results
- 45261215
- 09331000
- 45200000
- 45232200
- 45260000
- 45261000
- 45000000
- 45261200
- 45261210
- 09000000
- 09300000
- 09330000
- 45230000
- 45232000
- directCpvCodes:
6 results
- 45261215
- 09331000
- 45200000
- 45232200
- 45260000
- 45261000
- parentCpvCodes:
8 results
- 45000000
- 45261200
- 45261210
- 09000000
- 09300000
- 09330000
- 45230000
- 45232000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/252285964.aspx
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 17300000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1.73E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-03-29
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-104984
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-03-29
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-104984