AI verktøy for inngående fakturabehandling
Notice 2025-104777
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Norges Bank jobber med å utrede muligheter for å effektivisere fakturaprosessen ved bruk av kunstig intelligens. Dette gjelder spesielt for tolkning av inngående papir- og e-post faktura, mottaksregistrering og bokføring av fakturaer.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-104777
- eFormId:
- 335afcf8-381c-4639-b479-98e0e4026a3c
- procedureId:
- not reported by source
- heading:
- AI verktøy for inngående fakturabehandling
- description:
- Norges Bank jobber med å utrede muligheter for å effektivisere fakturaprosessen ved bruk av kunstig intelligens. Dette gjelder spesielt for tolkning av inngående papir- og e-post faktura, mottaksregistrering og bokføring av fakturaer.
- buyer:
1 results
- id:
- 937884117
- name:
- NORGES BANK
- locationId:
1 results
- NO081
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-03-25T13:50:24Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ADVISORY_NOTICE
- allTypes:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- allCpvCodes:
12 results
- 79999000
- 48000000
- 72220000
- 72227000
- 72266000
- 79999200
- 79000000
- 79900000
- 79990000
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- directCpvCodes:
6 results
- 79999000
- 48000000
- 72220000
- 72227000
- 72266000
- 79999200
- parentCpvCodes:
6 results
- 79000000
- 79900000
- 79990000
- 72000000
- 72200000
- 72260000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- 2025-08-18
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/253072041.aspx
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-03-27
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-104777
- allType:
2 results
- ADVISORY_NOTICE
- PLANNING
- publicationDate:
- 2025-03-27
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-104777