R01687 Testverktøy til rekruttering

Notice 2025-104281

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T02:57:18Z.

Description

Forsvarsbygg inviterer leverandører til å inngi tilbud på følgende oppdrag: Løpende avtale for levering av testverktøy til rekruttering.Forsvarsbygg gjennomfører omtrent 250 rekrutteringsprosesser i året med normalt tre-fire kandidater per prosess. Langtidsplan for Forsvaret/Forsvarsbygg tilsier opptrapping og det antas at det vil være en økning av hvor mye som vil brukes på avtalen hvert år. Det anslås at årlig bruk på avtalen vil være mellom 650 000-1 250 000 NOK ekskl. mva.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-104281
eFormId:
abcccafa-cd38-41aa-a25e-7ae202329cc0
procedureId:
095e25bc-ddd3-47ce-8c6f-50e6e79061c2
heading:
R01687 Testverktøy til rekruttering
description:
Forsvarsbygg inviterer leverandører til å inngi tilbud på følgende oppdrag: Løpende avtale for levering av testverktøy til rekruttering.Forsvarsbygg gjennomfører omtrent 250 rekrutteringsprosesser i året med normalt tre-fire kandidater per prosess. Langtidsplan for Forsvaret/Forsvarsbygg tilsier opptrapping og det antas at det vil være en økning av hvor mye som vil brukes på avtalen hvert år. Det anslås at årlig bruk på avtalen vil være mellom 650 000-1 250 000 NOK ekskl. mva.
buyer:

1 results

  1. id:
    975950662
    name:
    Forsvarsbygg
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-03-18T08:57:24Z
deadline:
2027-03-10T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 79635000
  2. 79600000
  3. 79630000
  4. 79000000
directCpvCodes:

3 results

  1. 79635000
  2. 79600000
  3. 79630000
parentCpvCodes:

1 results

  1. 79000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    4
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
defence
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-03-19
tedId:
177565-2025
procurementTimeline:

3 results

  1. id:
    2024-117276
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-12-02
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-117818
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-12-13
    selectedNotice:
    no
  3. id:
    2025-104281
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-03-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-104281

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.