Anskaffelse av innsatslederbil Frøya

Notice 2025-104269 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-09T02:24:03Z.

Description

Frøya brannvesen ble fra 01.01.24 en del av Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS. I sammenheng med dette skal innsatsleder bil på Frøya fornyes. Denne bilen inngår i beredskapen på Frøya som en innsatsleder bil, der utrykningsledere disponerer denne bilen i forbindelse med lokal vaktordning, noe som innebærer at bilen vil bli brukt 24/7.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-104269
eFormId:
7f29589c-6d2f-495a-8468-a4cbacd21133
procedureId:
9ca895bf-5aaa-47c9-8d93-eabf844be5e3
heading:
Anskaffelse av innsatslederbil Frøya
description:
Frøya brannvesen ble fra 01.01.24 en del av Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS. I sammenheng med dette skal innsatsleder bil på Frøya fornyes. Denne bilen inngår i beredskapen på Frøya som en innsatsleder bil, der utrykningsledere disponerer denne bilen i forbindelse med lokal vaktordning, noe som innebærer at bilen vil bli brukt 24/7.
buyer:

1 results

  1. id:
    992047364
    name:
    Trøndelag brann- og redningstjeneste IKS
locationId:

1 results

  1. NO060
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-03-18T19:34:32Z
deadline:
2025-04-22T10:00:58Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

9 results

  1. 34144210
  2. 34115200
  3. 34144200
  4. 34000000
  5. 34100000
  6. 34140000
  7. 34144000
  8. 34110000
  9. 34115000
directCpvCodes:

3 results

  1. 34144210
  2. 34115200
  3. 34144200
parentCpvCodes:

6 results

  1. 34000000
  2. 34100000
  3. 34140000
  4. 34144000
  5. 34110000
  6. 34115000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=51320
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-03-19
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-104269
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2025-03-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-104269

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.