DDV-69-KvalitetStyring-VK

Notice 2025-104134

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-25T00:58:52Z.

Description

DDV IKS betjener kommunene Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Hægebostad og Åseral med IKT-tjenester. Samlet innbyggertall i disse kommunene er ca. 53.000. Vi inviterer til en markedsdialog med leverandører av systemer for internkontroll/ kvalitetsstyring/ avvikshåndtering. Informasjon vi tilegner oss gjennom markedsdialogen vil vi bruke som innspill til den kravspesifikasjonen som skal ligge til grunn for anskaffelse iht. Lov om Offentlige Anskaffelser. Målet er å ha nytt system innført i løp av 2025.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-104134
eFormId:
677ba0c7-ac7d-46a4-970a-a79f47f1484c
procedureId:
not reported by source
heading:
DDV-69-KvalitetStyring-VK
description:
DDV IKS betjener kommunene Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Kvinesdal, Hægebostad og Åseral med IKT-tjenester. Samlet innbyggertall i disse kommunene er ca. 53.000. Vi inviterer til en markedsdialog med leverandører av systemer for internkontroll/ kvalitetsstyring/ avvikshåndtering. Informasjon vi tilegner oss gjennom markedsdialogen vil vi bruke som innspill til den kravspesifikasjonen som skal ligge til grunn for anskaffelse iht. Lov om Offentlige Anskaffelser. Målet er å ha nytt system innført i løp av 2025.
buyer:

2 results

  1. id:
    914 006 813
    name:
    OFA IKS
  2. id:
    DDV
    name:
    DDV
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-03-17T12:00:23Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

8 results

  1. 72222200
  2. 48810000
  3. 72000000
  4. 72200000
  5. 72220000
  6. 72222000
  7. 48000000
  8. 48800000
directCpvCodes:

2 results

  1. 72222200
  2. 48810000
parentCpvCodes:

6 results

  1. 72000000
  2. 72200000
  3. 72220000
  4. 72222000
  5. 48000000
  6. 48800000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
2025-06-20
competitionDocsUrl:
https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=426269&B=
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
800000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
800000.0 NOK
mainActivity:
pub-os
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-03-18
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-104134
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2025-03-18
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-104134

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.