Konsulent - Innsparing- og effektiviseringsprosjekt

Notice 2025-103948

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-12T17:23:07Z.

Description

Oppdragsgiver inviterer til deltakelse i konkurranse om anskaffelse av konsulentbistand til innsparing- og effektiviseringsprosjektet til Sandnes kommune. I handlings- og økonomiplan 2025-2028 for Sandnes kommune ble det lagt til grunn en innsparing i drift på totalt 84,5 millioner kroner. Oppdragsgiver har i den forbindelse behov for bistand til å identifisere konkrete innsparingstiltak som vil gi minst tilsvarende effekt. Tiltakene må gi helårseffekt fra og med 2027, og bør således kunne implementeres/starte opp i løpet av 2026. Planlagt oppstart for oppdraget er 1. mars 2025, og frist for sluttleveranse er satt til 30. juni 2025. Sluttleveransen skal inneholde en endelig rapport som identifiserer konkrete innsparingstiltak som er egnet til å nå målene som oppdragsgiver har satt for 2027. Opsjon: Oppdragsgiver skal ha opsjon på bistand til gjennomføring av tiltak som fremkommer av leverandørs sluttleveranse. Den øvre rammen for opsjonen er satt til 1 000 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Oppdragsgiver planlegger å ta i bruk eventuell opsjon i løpet av januar 2026 og senest mars 2026. Omfang: Oppdragsgiver har satt den øvre rammen for oppdraget til 2 500 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Dette gir en total ramme på hele kontrakten, inklusive opsjoner, på 3 500 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Dette er et estimat og skal ikke medføre noen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandøren. Det tas forbehold om endringer i volum som følge av endrede økonomiske rammevilkår, organisatoriske endringer og kommunal aktivitet. Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang, samt en utfyllende oppdragsbeskrivelse, fremkommer av Vedlegg 2 – SSA-O Bilag.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-103948
eFormId:
b42de41f-da89-4fa4-9440-8ab09b7aa117
procedureId:
e3243c63-2382-402f-b1da-05582bddf06c
heading:
Konsulent - Innsparing- og effektiviseringsprosjekt
description:
Oppdragsgiver inviterer til deltakelse i konkurranse om anskaffelse av konsulentbistand til innsparing- og effektiviseringsprosjektet til Sandnes kommune. I handlings- og økonomiplan 2025-2028 for Sandnes kommune ble det lagt til grunn en innsparing i drift på totalt 84,5 millioner kroner. Oppdragsgiver har i den forbindelse behov for bistand til å identifisere konkrete innsparingstiltak som vil gi minst tilsvarende effekt. Tiltakene må gi helårseffekt fra og med 2027, og bør således kunne implementeres/starte opp i løpet av 2026. Planlagt oppstart for oppdraget er 1. mars 2025, og frist for sluttleveranse er satt til 30. juni 2025. Sluttleveransen skal inneholde en endelig rapport som identifiserer konkrete innsparingstiltak som er egnet til å nå målene som oppdragsgiver har satt for 2027. Opsjon: Oppdragsgiver skal ha opsjon på bistand til gjennomføring av tiltak som fremkommer av leverandørs sluttleveranse. Den øvre rammen for opsjonen er satt til 1 000 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Oppdragsgiver planlegger å ta i bruk eventuell opsjon i løpet av januar 2026 og senest mars 2026. Omfang: Oppdragsgiver har satt den øvre rammen for oppdraget til 2 500 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Dette gir en total ramme på hele kontrakten, inklusive opsjoner, på 3 500 000 kroner eksklusive merverdiavgift. Dette er et estimat og skal ikke medføre noen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for leverandøren. Det tas forbehold om endringer i volum som følge av endrede økonomiske rammevilkår, organisatoriske endringer og kommunal aktivitet. Mer informasjon om anskaffelsens formål og omfang, samt en utfyllende oppdragsbeskrivelse, fremkommer av Vedlegg 2 – SSA-O Bilag.
buyer:

1 results

  1. id:
    964965137
    name:
    Sandnes kommune
locationId:

1 results

  1. NO0A1
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-03-12T15:07:26Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

7 results

  1. 79410000
  2. 72224000
  3. 79000000
  4. 79400000
  5. 72000000
  6. 72200000
  7. 72220000
directCpvCodes:

4 results

  1. 79410000
  2. 72224000
  3. 79000000
  4. 79400000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 72000000
  2. 72200000
  3. 72220000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    8
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
3500000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
3500000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-03-14
tedId:
165633-2025
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-118603
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-12-23
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2025-103948
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-03-14
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-103948

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.