Galleri og prosceniet til DNS sitt Modernisteringsprosjekt
Notice 2025-102789 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale for fabrikasjon og installasjon av nye galleri og prosceniumsløsning ved Den Nationale Scene.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-102789
- eFormId:
- f346d3cb-0bbc-408c-b7f0-c57c4d6b8470
- procedureId:
- f6c928fe-cf9c-45a2-bbf1-7f95d8467a35
- heading:
- Galleri og prosceniet til DNS sitt Modernisteringsprosjekt
- description:
- Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale for fabrikasjon og installasjon av nye galleri og prosceniumsløsning ved Den Nationale Scene.
- buyer:
1 results
- id:
- 811167452
- name:
- AS Den Nationale Scene
- locationId:
1 results
- NO0A2
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-02-25T08:21:12Z
- deadline:
- 2025-03-21T11:00:00Z
- qualificationDeadline:
- 2025-03-21T11:00:00Z
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
6 results
- 45000000
- 45212000
- 45212300
- 45300000
- 45200000
- 45210000
- directCpvCodes:
4 results
- 45000000
- 45212000
- 45212300
- 45300000
- parentCpvCodes:
2 results
- 45200000
- 45210000
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=424436&B=
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- rcr
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2025-102789
- changedNoticeId:
- d36ce767-fa31-407d-bd6b-425bb9b98b63-01
- issueDate:
- 2025-02-25T08:21:12Z
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- f346d3cb-0bbc-408c-b7f0-c57c4d6b8470
- id:
- 2025-102761
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2025-02-24T13:48:01Z
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- d36ce767-fa31-407d-bd6b-425bb9b98b63
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-02-26
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2025-102761
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-02-25
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2025-102789
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2025-02-26
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-102789