Maskinavhengig forbruksmateriell til Rotopack pakkemaskiner til Helse Vest RHF

Notice 2025-102654

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-28T16:18:49Z.

Description

Intensjonskunngjøringen gjelder en rammeavtale på maskinavhengig forbruksmateriell til Rotopack pakkemaskiner kjøpt fra Empakk AS.Disse maskinene er i bruk i Helse Bergen HF, Helse Stavanger HF, Helse Førde HF og Helse Fonna HF.Det er sendt en tilbudsforespørsel til Empakk AS for å gjennomføre en direkteanskaffelse jf. anskaffelsesforskriften § 13-4 bokstav b nr. 2, da oppdragsgiver vurderer at Empakk AS er eneste leverandør som kan levere produktene til bruk på disse maskinene.Frist for innsigelse mot kontraktinngåelsen er 03.03.2025.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2025-102654
eFormId:
c85c89b7-3b14-4f9c-a9a7-162469797da7
procedureId:
bf0b3c5b-64b3-4a36-966a-b0ca45354e6f
heading:
Maskinavhengig forbruksmateriell til Rotopack pakkemaskiner til Helse Vest RHF
description:
Intensjonskunngjøringen gjelder en rammeavtale på maskinavhengig forbruksmateriell til Rotopack pakkemaskiner kjøpt fra Empakk AS.Disse maskinene er i bruk i Helse Bergen HF, Helse Stavanger HF, Helse Førde HF og Helse Fonna HF.Det er sendt en tilbudsforespørsel til Empakk AS for å gjennomføre en direkteanskaffelse jf. anskaffelsesforskriften § 13-4 bokstav b nr. 2, da oppdragsgiver vurderer at Empakk AS er eneste leverandør som kan levere produktene til bruk på disse maskinene.Frist for innsigelse mot kontraktinngåelsen er 03.03.2025.
buyer:

1 results

  1. id:
    916879067
    name:
    SYKEHUSINNKJØP HF
locationId:

1 results

  1. NO0A2
placeOfPerformance:
issueDate:
2025-02-20T11:04:46Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
  2. RESULT
allCpvCodes:

4 results

  1. 39314000
  2. 39000000
  3. 39300000
  4. 39310000
directCpvCodes:

1 results

  1. 39314000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 39000000
  2. 39300000
  3. 39310000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
not reported by source
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2025-02-21
tedId:
118856-2025
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2025-102654
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2025-02-21
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2025-102654

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.