77285 UL KVI Gynekologisk avdeling Urodynamisk lab - intensjonskunngjøring
Notice 2025-102086
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Oslo universitetssykehus (OUS) har til hensikt å anskaffe ett urodynamisk undersøkelsessystem til bruk i et nyetablert urodynamisk laboratorium for utredning av pasienter med urin inkontinens. Laboratoriet skal lokaliseres i gynekologisk poliklinikk ved Ullevål, OUS.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-102086
- eFormId:
- 9951f3b7-d557-4341-a331-0b020c5fb4f8
- procedureId:
- 34998294-5b1b-4219-9024-d36f8da35ed6
- heading:
- 77285 UL KVI Gynekologisk avdeling Urodynamisk lab - intensjonskunngjøring
- description:
- Oslo universitetssykehus (OUS) har til hensikt å anskaffe ett urodynamisk undersøkelsessystem til bruk i et nyetablert urodynamisk laboratorium for utredning av pasienter med urin inkontinens. Laboratoriet skal lokaliseres i gynekologisk poliklinikk ved Ullevål, OUS.
- buyer:
1 results
- id:
- 993467049
- name:
- Oslo Universitetssykehus HF (hovedenhet)
- locationId:
1 results
- NO081
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-02-12T09:02:21Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
4 results
- 33125000
- 33000000
- 33100000
- 33120000
- directCpvCodes:
1 results
- 33125000
- parentCpvCodes:
3 results
- 33000000
- 33100000
- 33120000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-02-13
- tedId:
- 97585-2025
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2025-102086
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-02-13
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-102086