Hvitevarer, brunevarer og småelektrisk
Notice 2025-100187
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Trondheim kommune, heretter kalt Oppdragsgiver inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av rammeavtale på hvitevarer, brunevarer og småelektrisk til Oppdragsgivers enheter. Rammeavtalen gjelder kjøp og levering av:HvitevarerBrunevarer Småelektrisk utstyrRammeavtalen gjelder også service- og vedlikeholdsavtale på kjøpte produkter, samt på Oppdragsgivers tilsvarende eksisterende produkter.Avtalen gjelder ikke levering av lignende utstyr som har egne avtaler. Oppdragsgiver har for tiden følgende andre rammeavtaler:Rammeavtale på storkjøkkenutstyrRammeavtale på AV utstyr Rammeavtale på digitale arbeidsflater (mobiltelefon, PC, nettbrett med tilhørende utstyr)
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2025-100187
- eFormId:
- 4e092ebe-cc1a-48ad-9148-ef54fd5f3261
- procedureId:
- 382c2dab-0bf8-4ee8-88a5-7a70f2c16a68
- heading:
- Hvitevarer, brunevarer og småelektrisk
- description:
- Trondheim kommune, heretter kalt Oppdragsgiver inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av rammeavtale på hvitevarer, brunevarer og småelektrisk til Oppdragsgivers enheter. Rammeavtalen gjelder kjøp og levering av:HvitevarerBrunevarer Småelektrisk utstyrRammeavtalen gjelder også service- og vedlikeholdsavtale på kjøpte produkter, samt på Oppdragsgivers tilsvarende eksisterende produkter.Avtalen gjelder ikke levering av lignende utstyr som har egne avtaler. Oppdragsgiver har for tiden følgende andre rammeavtaler:Rammeavtale på storkjøkkenutstyrRammeavtale på AV utstyr Rammeavtale på digitale arbeidsflater (mobiltelefon, PC, nettbrett med tilhørende utstyr)
- buyer:
4 results
- id:
- 942110464
- name:
- Trondheim kommune
- id:
- 970 161 414
- name:
- Bakklandet Menighets Omsorgsenter
- id:
- 938 658 374
- name:
- Trondhjems Hospital
- id:
- 875 383 922
- name:
- Kystad helse- og velferdssenter
- locationId:
1 results
- NO060
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2025-01-06T20:41:46Z
- deadline:
- 2027-01-01T00:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 39710000
- 32300000
- 39000000
- 50000000
- 50800000
- 39700000
- 32000000
- directCpvCodes:
5 results
- 39710000
- 32300000
- 39000000
- 50000000
- 50800000
- parentCpvCodes:
2 results
- 39700000
- 32000000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 42000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 4.2E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2025-01-08
- tedId:
- 7944-2025
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-115242
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-10-25
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2025-100187
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-01-08
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2025-100187