Sekretariatsfunksjon for nasjonale nettverk for utbredelse og innføring av digital samhandling og helseteknologi

Notice 2024-118569

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-14T03:58:39Z.

Description

Som en del av samarbeidsavtalen med Helse- og omsorgsdepartementet om utbredelse av nasjonale e-helseløsninger og velferdsteknologi, samarbeider KS i med Norsk helsenett SF (NHN) om å realisere felles modell for innføring og nettverk innen e-helse i den kommunale helse- og omsorgstjenesten.

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2024-118569
eFormId:
63907fa1-7574-483a-9a5d-9fc10ff6bf66
procedureId:
bfcf6182-53b3-4f53-bf4d-ba3c0fb23625
heading:
Sekretariatsfunksjon for nasjonale nettverk for utbredelse og innføring av digital samhandling og helseteknologi
description:
Som en del av samarbeidsavtalen med Helse- og omsorgsdepartementet om utbredelse av nasjonale e-helseløsninger og velferdsteknologi, samarbeider KS i med Norsk helsenett SF (NHN) om å realisere felles modell for innføring og nettverk innen e-helse i den kommunale helse- og omsorgstjenesten.
buyer:

1 results

  1. id:
    971 032 146
    name:
    KS (Kommunesektorens organisasjon)
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2024-12-20T15:00:37Z
deadline:
2025-06-30T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

3 results

  1. 73220000
  2. 73000000
  3. 73200000
directCpvCodes:

1 results

  1. 73220000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 73000000
  2. 73200000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
1500000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
1500000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-12-21
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-116879
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-11-23
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-118569
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-12-21
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-118569

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.