Rammeavtale Byggmestertjenester

Notice 2024-118240

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-24T19:39:31Z.

Description

Horten kommune har inngått rammeavtale for å dekke kommunens løpende behov for Byggetjenester, utover det arbeidet kommunen selv utfører. Estimert gjennomsnittlig omsetning vil være omtrent 20 mill. kr. per år. Oppdragene i rammeavtalen består i hovedsak av mindre oppgraderinger og vedlikehold. I tillegg vil det forekomme enkelte større oppdrag. Gjennomsnittlig omsetning på kjøp av materiell er estimert til å være 1 mill. kr. per år.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-118240
eFormId:
56e8db68-4b09-4cd7-bace-f0abe8de88dc
procedureId:
e0a4e869-2a30-47ad-83d2-1285b7272fb0
heading:
Rammeavtale Byggmestertjenester
description:
Horten kommune har inngått rammeavtale for å dekke kommunens løpende behov for Byggetjenester, utover det arbeidet kommunen selv utfører. Estimert gjennomsnittlig omsetning vil være omtrent 20 mill. kr. per år. Oppdragene i rammeavtalen består i hovedsak av mindre oppgraderinger og vedlikehold. I tillegg vil det forekomme enkelte større oppdrag. Gjennomsnittlig omsetning på kjøp av materiell er estimert til å være 1 mill. kr. per år.
buyer:

1 results

  1. id:
    964951284
    name:
    Horten kommune
locationId:

3 results

  1. NO091
  2. NO093
  3. NO094
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-12-17T09:15:32Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

9 results

  1. 45422000
  2. 44100000
  3. 44111000
  4. 45421000
  5. 45000000
  6. 45400000
  7. 45420000
  8. 44000000
  9. 44110000
directCpvCodes:

4 results

  1. 45422000
  2. 44100000
  3. 44111000
  4. 45421000
parentCpvCodes:

5 results

  1. 45000000
  2. 45400000
  3. 45420000
  4. 44000000
  5. 44110000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:

2 results

  1. type:
    tenders
    total:
    12
  2. type:
    t-esubm
    total:
    0
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
110000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
1.1E8 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-12-18
tedId:
774634-2024
procurementTimeline:

3 results

  1. id:
    2023-103008
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2023-12-22
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-101172
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-01-29
    selectedNotice:
    no
  3. id:
    2024-118240
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-12-18
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

1 results

  1. ENVIRONMENT_PROCUREMENT
lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-118240

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.