2024/13015 - Intensjonskunngjøring - Leieavtale Rådhus Holmestrand kommune
Notice 2024-118129
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Holmestrand kommune har til hensikt å inngå en leieavtale med BaneNor Eiendom for nytt rådhus på adressen Langgaten 2 i Holmestrand sentrum. Avtalen har en varighet på 10 år, med mulighet for forlengelse på 5 + 5 år. Den totale verdien av avtalen, uten forlengelser, er ca 159 millioner kroner (MNOK). Oppstart av leieforhold er satt til desember 2026. Leieforholdet gjelder et nytt kontorbygg oppført etter kommunens spesifikasjoner, og er dermed muligens å anse som en bygge- og anleggskontrakt.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-118129
- eFormId:
- 411ca8ab-8698-4c4d-88f3-3f967829f187
- procedureId:
- 9fb3ddbd-88d3-42a3-811e-ab5c25e45b60
- heading:
- 2024/13015 - Intensjonskunngjøring - Leieavtale Rådhus Holmestrand kommune
- description:
- Holmestrand kommune har til hensikt å inngå en leieavtale med BaneNor Eiendom for nytt rådhus på adressen Langgaten 2 i Holmestrand sentrum. Avtalen har en varighet på 10 år, med mulighet for forlengelse på 5 + 5 år. Den totale verdien av avtalen, uten forlengelser, er ca 159 millioner kroner (MNOK). Oppstart av leieforhold er satt til desember 2026. Leieforholdet gjelder et nytt kontorbygg oppført etter kommunens spesifikasjoner, og er dermed muligens å anse som en bygge- og anleggskontrakt.
- buyer:
1 results
- id:
- 917151229
- name:
- Holmestrand kommune
- locationId:
3 results
- NO091
- NO093
- NO094
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-12-13T15:42:54Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 45210000
- 70220000
- 45000000
- 45200000
- 70000000
- 70200000
- directCpvCodes:
2 results
- 45210000
- 70220000
- parentCpvCodes:
4 results
- 45000000
- 45200000
- 70000000
- 70200000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-12-17
- tedId:
- 772399-2024
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-118129
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_INTENT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-12-17
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-118129