Bryteverktøy
Notice 2024-117604
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for bryteverktøy, og den er delt inn i følgende delområder: Manuelt bryteverktøy, hydraulisk bryteverktøy og brytedører. For nærmere informasjon se konkurransegrunnlaget i sin helhet.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-117604
- eFormId:
- c9d4cd77-da02-4065-8141-f1a42b316ae9
- procedureId:
- 7f639b7b-70f0-4474-aee0-034e67c9f9fb
- heading:
- Bryteverktøy
- description:
- Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for bryteverktøy, og den er delt inn i følgende delområder: Manuelt bryteverktøy, hydraulisk bryteverktøy og brytedører. For nærmere informasjon se konkurransegrunnlaget i sin helhet.
- buyer:
6 results
- id:
- 974761157
- name:
- Politiets fellestjenester
- id:
- 971456523
- name:
- Sysselmesteren på Svalbard
- id:
- 974769484
- name:
- Politiets sikkerhetstjeneste
- id:
- 988517860
- name:
- Forsvarets logistikkorganisasjon
- id:
- 202100-0076
- name:
- Polismyndigheten
- id:
- 911830868
- name:
- Kriminalomsorgen
- locationId:
1 results
- NO020
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-12-05T09:33:53Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
6 results
- 35200000
- 43311000
- 35000000
- 43000000
- 43300000
- 43310000
- directCpvCodes:
2 results
- 35200000
- 43311000
- parentCpvCodes:
4 results
- 35000000
- 43000000
- 43300000
- 43310000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 2
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 43500000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 4.35E7 NOK
- mainActivity:
- pub-os
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-12-09
- tedId:
- 749322-2024
- procurementTimeline:
2 results
- id:
- 2024-108840
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-06-12
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-117604
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-12-09
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-117604