Rammeavtale maskinentreprenørtjenester

Notice 2024-116551 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-27T20:24:24Z.

Description

Dyrøy kommune inviterer leverandøren til å inngi tilbud på rammeavtale på maskinentreprenørtjenester. Volumet vil være avhengig av oppdragsgiver sin budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer. Det estimerte kjøpsvolumet må derfor kun oppfattes som veiledende. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å lyse ut større prosjekter med estimert kostnadsramme på over 300 000 kr dersom dette ansees som hensiktsmessig. Avtalen vil inngås for 2 år, med mulighet for prolongering 1+1 år, maksimalt 4 år.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-116551
eFormId:
9dc2d5e1-f1e7-4c3f-829e-65dd9a95ac8c
procedureId:
76ba2779-da0c-4342-ba7d-08fcb052b8c0
heading:
Rammeavtale maskinentreprenørtjenester
description:
Dyrøy kommune inviterer leverandøren til å inngi tilbud på rammeavtale på maskinentreprenørtjenester. Volumet vil være avhengig av oppdragsgiver sin budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer. Det estimerte kjøpsvolumet må derfor kun oppfattes som veiledende. Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å lyse ut større prosjekter med estimert kostnadsramme på over 300 000 kr dersom dette ansees som hensiktsmessig. Avtalen vil inngås for 2 år, med mulighet for prolongering 1+1 år, maksimalt 4 år.
buyer:

1 results

  1. id:
    864994032
    name:
    Dyrøy kommune
locationId:

3 results

  1. NO074
  2. NO072
  3. NO073
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-11-18T11:52:46Z
deadline:
2025-01-09T11:00:58Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

2 results

  1. 45000000
  2. 45500000
directCpvCodes:

2 results

  1. 45000000
  2. 45500000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=37488
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-11-19
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-116551
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-11-19
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-116551

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.