Sprinkling av Saltrød bo- og omsorgssenter -ny utlysning

Notice 2024-115847 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T19:46:34Z.

Description

Saltrød bo- og omsorgssenter (heretter kalt Saltrød BOS) er et sykehjem i drift. Bygget ligger lengre enn 10 minutters kjøring fra Arendal brannstasjon, så bygget er pålagt å installere sprinkling i alle rom/arealer i alle etasjer i hele bygget (inkl. loft, kjeller, ganger, boder, lager, inngangspartier, terrasser osv.). Arendal eiendom KF vil inngå kontrakt med en totalentreprenør for prosjektering og utførelse av sprinklerarbeid på Saltrød BOS. Det påpekes at arbeidene skal utføres mens hele bygget er i drift og det forutsettes god og hyppig dialog og samarbeid i hele prosjektfasen mellom byggherre/byggherrens representant, totalentreprenøren og ledelsen/de ansatte ved Saltrød BOS.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-115847
eFormId:
28b0485b-4597-4359-b800-a8f6b5d91a8d
procedureId:
afe67c8e-cf23-4ffe-abee-ce3152a008d9
heading:
Sprinkling av Saltrød bo- og omsorgssenter -ny utlysning
description:
Saltrød bo- og omsorgssenter (heretter kalt Saltrød BOS) er et sykehjem i drift. Bygget ligger lengre enn 10 minutters kjøring fra Arendal brannstasjon, så bygget er pålagt å installere sprinkling i alle rom/arealer i alle etasjer i hele bygget (inkl. loft, kjeller, ganger, boder, lager, inngangspartier, terrasser osv.). Arendal eiendom KF vil inngå kontrakt med en totalentreprenør for prosjektering og utførelse av sprinklerarbeid på Saltrød BOS. Det påpekes at arbeidene skal utføres mens hele bygget er i drift og det forutsettes god og hyppig dialog og samarbeid i hele prosjektfasen mellom byggherre/byggherrens representant, totalentreprenøren og ledelsen/de ansatte ved Saltrød BOS.
buyer:

1 results

  1. id:
    940 493 021
    name:
    Arendal kommune
locationId:

1 results

  1. NO092
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-11-05T12:52:26Z
deadline:
2024-11-15T11:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

12 results

  1. 45000000
  2. 45215100
  3. 45215210
  4. 45215212
  5. 45215213
  6. 45215214
  7. 45215221
  8. 45200000
  9. 45210000
  10. 45215000
  11. 45215200
  12. 45215220
directCpvCodes:

7 results

  1. 45000000
  2. 45215100
  3. 45215210
  4. 45215212
  5. 45215213
  6. 45215214
  7. 45215221
parentCpvCodes:

5 results

  1. 45200000
  2. 45210000
  3. 45215000
  4. 45215200
  5. 45215220
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=416715&B=
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
6000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
6000000.0 NOK
mainActivity:
pub-os
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-11-06
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-115847
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-11-06
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-115847

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.