Treningsutstyr til Cissi Klein videregående skole

Notice 2024-114438 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-26T10:23:23Z.

Description

Trøndelag fylkeskommune gjennomfører tilbudskonkurranse etter FOA del I for anskaffelse av treningsutstyr på treningsrom og spinningsal ved Cissi Klein videregående skole.Treningsutstyr forventes levert i mai 2025.Oppdragsgiver har også opsjon service- og vedlikeholdsavtale med initiell varighet på to år og deretter løpende forlengelser gjennom utstyrets levetid til den sies opp av en av partene.Nærmere beskrivelse av anskaffelsen følger av bilag 1 Krav og prisskjema

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-114438
eFormId:
029827f6-723f-4fff-8df3-1a2bf3a24c41
procedureId:
e97cf849-4635-486d-a1d4-99f518f978c1
heading:
Treningsutstyr til Cissi Klein videregående skole
description:
Trøndelag fylkeskommune gjennomfører tilbudskonkurranse etter FOA del I for anskaffelse av treningsutstyr på treningsrom og spinningsal ved Cissi Klein videregående skole.Treningsutstyr forventes levert i mai 2025.Oppdragsgiver har også opsjon service- og vedlikeholdsavtale med initiell varighet på to år og deretter løpende forlengelser gjennom utstyrets levetid til den sies opp av en av partene.Nærmere beskrivelse av anskaffelsen følger av bilag 1 Krav og prisskjema
buyer:

1 results

  1. id:
    817920632
    name:
    Trøndelag fylkeskommune
locationId:

1 results

  1. NO060
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-10-09T14:15:13Z
deadline:
2024-11-08T11:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

18 results

  1. 37400000
  2. 37000000
  3. 37440000
  4. 37441000
  5. 37441100
  6. 37441300
  7. 37441400
  8. 37441700
  9. 37442000
  10. 37442100
  11. 37442200
  12. 37442300
  13. 37442400
  14. 37442500
  15. 37442800
  16. 37442900
  17. 50000000
  18. 92000000
directCpvCodes:

18 results

  1. 37400000
  2. 37000000
  3. 37440000
  4. 37441000
  5. 37441100
  6. 37441300
  7. 37441400
  8. 37441700
  9. 37442000
  10. 37442100
  11. 37442200
  12. 37442300
  13. 37442400
  14. 37442500
  15. 37442800
  16. 37442900
  17. 50000000
  18. 92000000
parentCpvCodes:

No results.

noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://permalink.mercell.com/240126889.aspx
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-10-11
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-114438
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-10-11
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

1 results

  1. ENVIRONMENT_PROCUREMENT
lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-114438

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.