Geilo barne- og ungdomsskole - samspillsentreprise - prekvalifisering
Notice 2024-113600 · AWARDED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Hol kommune (heretter også Oppdragsgiver) inviterer til Konkurranse med forhandling for oppføring av nytt barnetrinn til ny 1-10 skole - Geilo barne- og ungdomsskole. For nærmere informasjon om Oppdragsgiver henvises det til dette konkurransegrunnlag og Hol kommune.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-113600
- eFormId:
- 905a2334-917d-4505-bd31-02fb3e23a6e4
- procedureId:
- 719c9cb4-3f6f-45d1-81b2-b2713c6ddab5
- heading:
- Geilo barne- og ungdomsskole - samspillsentreprise - prekvalifisering
- description:
- Hol kommune (heretter også Oppdragsgiver) inviterer til Konkurranse med forhandling for oppføring av nytt barnetrinn til ny 1-10 skole - Geilo barne- og ungdomsskole. For nærmere informasjon om Oppdragsgiver henvises det til dette konkurransegrunnlag og Hol kommune.
- buyer:
1 results
- id:
- 944889116
- name:
- Hol kommune
- locationId:
4 results
- NO082
- NO083
- NO084
- NO085
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-09-24T07:59:03Z
- deadline:
- 2024-09-27T10:00:00Z
- qualificationDeadline:
- 2024-09-27T10:00:00Z
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
8 results
- 45000000
- 45210000
- 45214200
- 71240000
- 45200000
- 45214000
- 71000000
- 71200000
- directCpvCodes:
4 results
- 45000000
- 45210000
- 45214200
- 71240000
- parentCpvCodes:
4 results
- 45200000
- 45214000
- 71000000
- 71200000
- noticeStatus:
- AWARDED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://permalink.mercell.com/236386689.aspx
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2024-113600
- changedNoticeId:
- 9a5d11ef-c6eb-4eef-97ba-a0a5c3a00ae1-01
- issueDate:
- 2024-09-24T07:59:03Z
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- 905a2334-917d-4505-bd31-02fb3e23a6e4
- id:
- 2024-112163
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-08-26T08:19:16Z
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 9a5d11ef-c6eb-4eef-97ba-a0a5c3a00ae1
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-09-24
- tedId:
- 575868-2024
- procurementTimeline:
3 results
- id:
- 2024-112163
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-08-27
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-113600
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-09-24
- selectedNotice:
- yes
- id:
- 2025-107473
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2025-05-14
- selectedNotice:
- no
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-113600