02-24 Nettverksutstyr

Notice 2024-112039

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T04:06:42Z.

Description

Ikomm er et kommunalt eid aksjeselskap som leverer IT-tjenester til 11 eierkommuner (hvorpå ytterligere to kommuner for tiden vurderer eierskap), samt flere private aktører herunder Norlandia Health Care Group Ikomm ønsker å styrke sin avtaledekning innenfor nettverk og planlegger å inngå en rammeavtale med én til tre leverandører for å dekke behovet for nettverksinfrastruktur for blant annet rådhus, skoler, barnehager og helsehus. **Se også vedlagt informasjon angående gjennomførte markedsdialoger.** Ikomms kunder er i forskjellige faser av etablering, «onboarding», drifsettelse og vedlikehold, samt at kundene har forskjellig utstyr fra flere produsenter. Ikomm AS planlegger en kunngjøring ila. september 2024 for inngåelse av en rammeavtale på nettverksutstyr (eksempelvis switcher, trådløse aksesspunkter etc).

Oppdragsgivere

All notice data

id:
2024-112039
eFormId:
ebd1ddbd-c71c-4b13-a9c1-73fee47be969
procedureId:
not reported by source
heading:
02-24 Nettverksutstyr
description:
Ikomm er et kommunalt eid aksjeselskap som leverer IT-tjenester til 11 eierkommuner (hvorpå ytterligere to kommuner for tiden vurderer eierskap), samt flere private aktører herunder Norlandia Health Care Group Ikomm ønsker å styrke sin avtaledekning innenfor nettverk og planlegger å inngå en rammeavtale med én til tre leverandører for å dekke behovet for nettverksinfrastruktur for blant annet rådhus, skoler, barnehager og helsehus. **Se også vedlagt informasjon angående gjennomførte markedsdialoger.** Ikomms kunder er i forskjellige faser av etablering, «onboarding», drifsettelse og vedlikehold, samt at kundene har forskjellig utstyr fra flere produsenter. Ikomm AS planlegger en kunngjøring ila. september 2024 for inngåelse av en rammeavtale på nettverksutstyr (eksempelvis switcher, trådløse aksesspunkter etc).
buyer:

1 results

  1. id:
    991335846
    name:
    IKOMM AS
locationId:

No results.

placeOfPerformance:

No results.

issueDate:
2024-08-22T11:31:37Z
deadline:
not reported by source
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ADVISORY_NOTICE
allTypes:

2 results

  1. ADVISORY_NOTICE
  2. PLANNING
allCpvCodes:

8 results

  1. 32420000
  2. 32422000
  3. 32423000
  4. 32424000
  5. 48200000
  6. 32000000
  7. 32400000
  8. 48000000
directCpvCodes:

5 results

  1. 32420000
  2. 32422000
  3. 32423000
  4. 32424000
  5. 48200000
parentCpvCodes:

3 results

  1. 32000000
  2. 32400000
  3. 48000000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
2024-09-30
competitionDocsUrl:
https://app.artifik.no/procurements/124
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
not reported by source
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-08-23
tedId:
506230-2024
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-112039
    allType:

    2 results

    1. ADVISORY_NOTICE
    2. PLANNING
    publicationDate:
    2024-08-23
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-112039

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.