Anskaffelse av verktøy til gjennomføring av brukerundersøkelser

Notice 2024-111572

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-11T09:57:46Z.

Description

SJT gjennomfører en rekke elektroniske brukerundersøkelser mot eksterne kontakter og egne ansatte med verktøy for å stille opp spørsmål, sende ut undersøkelser til respondentene, analysere og filtrere mottatte svar og rapportere. SJT har behov for et verktøy som kan dekke dette behovet. Tilsynet anslår behovet til å være fire parallelle brukere. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 500 000,- eks mva.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-111572
eFormId:
832d856f-aa0c-49d3-a865-818a1b5e1e6b
procedureId:
61b472f7-504f-4f61-a84e-0fcff20811e2
heading:
Anskaffelse av verktøy til gjennomføring av brukerundersøkelser
description:
SJT gjennomfører en rekke elektroniske brukerundersøkelser mot eksterne kontakter og egne ansatte med verktøy for å stille opp spørsmål, sende ut undersøkelser til respondentene, analysere og filtrere mottatte svar og rapportere. SJT har behov for et verktøy som kan dekke dette behovet. Tilsynet anslår behovet til å være fire parallelle brukere. Maksimalverdi for hele avtaleperioden, inkludert eventuelle opsjoner og forventet prisstigning: NOK 500 000,- eks mva.
buyer:

1 results

  1. id:
    979363974
    name:
    Statens Jernbanetilsyn
locationId:

1 results

  1. anyw
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-08-12T07:55:12Z
deadline:
2026-05-14T00:00:00Z
qualificationDeadline:
not reported by source
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
  2. RESULT
allCpvCodes:

6 results

  1. 79311100
  2. 79310000
  3. 79311000
  4. 79311200
  5. 79000000
  6. 79300000
directCpvCodes:

4 results

  1. 79311100
  2. 79310000
  3. 79311000
  4. 79311200
parentCpvCodes:

2 results

  1. 79000000
  2. 79300000
noticeStatus:
not reported by source
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
not reported by source
sentToTed:
no
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
core:
estimatedValue:
amount:
500000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
500000.0 NOK
mainActivity:
gen-pub
awardedNames:
changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-08-14
tedId:
not reported by source
procurementTimeline:

2 results

  1. id:
    2024-105071
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-04-10
    selectedNotice:
    no
  2. id:
    2024-111572
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
    2. RESULT
    publicationDate:
    2024-08-14
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-111572

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.