Rakdalåsen Høydebasseng, Overhalla
Notice 2024-110882 · EXPIRED
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Totalentreprise på leveranse og montering av høydebasseng ned netto volum 1500 m3 med tilhørende ventilhus, grunnarbeider, ledningsarbeider, El- og VVS-arbeider
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-110882
- eFormId:
- 3307f9cb-2614-4d4d-9b40-1f882cb87986
- procedureId:
- ae7a2ebe-2c1f-4425-9c95-7d78b46db57b
- heading:
- Rakdalåsen Høydebasseng, Overhalla
- description:
- Totalentreprise på leveranse og montering av høydebasseng ned netto volum 1500 m3 med tilhørende ventilhus, grunnarbeider, ledningsarbeider, El- og VVS-arbeider
- buyer:
1 results
- id:
- 939 896 600
- name:
- Overhalla kommune
- locationId:
1 results
- NO060
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-07-11T12:47:35Z
- deadline:
- 2024-08-23T10:00:00Z
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- allCpvCodes:
1 results
- 45000000
- directCpvCodes:
1 results
- 45000000
- parentCpvCodes:
No results.
- noticeStatus:
- EXPIRED
- allReceivedTenders:
- not reported by source
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- https://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=405665&B=
- sentToTed:
- no
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 10000000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 1.0E7 NOK
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
No results.
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-07-13
- tedId:
- not reported by source
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-110882
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-07-13
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-110882