Arbeidstøy til tannhelse, renhold, kantine og kokker
Notice 2024-110204
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Kunngjøring av kontraktsinngåelse på rammeavtale for kjøp av arbeidstøy.Rammeavtalen omfatter arbeidstøy og sko, primært til tannhelsepersonell (tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer), renholdspersonell, kantinepersonell og kokker.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-110204
- eFormId:
- b75dbe71-26cd-44d6-aef8-b69206023826
- procedureId:
- 20740ec7-8fc4-41e4-b92a-c8c5cff2d244
- heading:
- Arbeidstøy til tannhelse, renhold, kantine og kokker
- description:
- Kunngjøring av kontraktsinngåelse på rammeavtale for kjøp av arbeidstøy.Rammeavtalen omfatter arbeidstøy og sko, primært til tannhelsepersonell (tannleger, tannpleiere, tannhelsesekretærer), renholdspersonell, kantinepersonell og kokker.
- buyer:
1 results
- id:
- 920717152
- name:
- INNLANDET FYLKESKOMMUNE
- locationId:
1 results
- anyw
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-07-02T07:39:57Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
7 results
- 18000000
- 18100000
- 18110000
- 18113000
- 18140000
- 18220000
- 18200000
- directCpvCodes:
6 results
- 18000000
- 18100000
- 18110000
- 18113000
- 18140000
- 18220000
- parentCpvCodes:
1 results
- 18200000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 4
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- not reported by source
- mainActivity:
- gen-pub
- awardedNames:
- changeNotices:
2 results
- id:
- 2024-110204
- changedNoticeId:
- 04b5b1e6-bc03-4ee7-ad7a-39098b22ee24-01
- issueDate:
- 2024-07-02T07:39:57Z
- selectedNotice:
- yes
- eformId:
- b75dbe71-26cd-44d6-aef8-b69206023826
- id:
- 2024-109820
- changedNoticeId:
- not reported by source
- issueDate:
- 2024-06-26T07:50:48Z
- selectedNotice:
- no
- eformId:
- 04b5b1e6-bc03-4ee7-ad7a-39098b22ee24
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-07-02
- tedId:
- 397214-2024
- procurementTimeline:
3 results
- id:
- 2024-103234
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
- COMPETITION
- publicationDate:
- 2024-03-05
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-109820
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-06-27
- selectedNotice:
- no
- id:
- 2024-110204
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-07-02
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
1 results
- ENVIRONMENT_PROCUREMENT
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-110204