2 sykepleiervikarer og 4 helsefagarbeider til Åpen omsorg og rehabilitering
Notice 2024-110137
Programmatic access to procurement data (JSON)
Description
Kvinesdal kommune har behov for 2 Sykepleiervikar og 4 helsefagarbeidere i 100 % stilling. Oppstart vil være ente 24. juni, 8. juli eller 15 juli og varighet for oppdragene varierer fra fire til seks uker. Se tilbuds- og avtaleskjema pkt. 4 for nærmere detaljer.
Oppdragsgivere
Place of performance
All notice data
- id:
- 2024-110137
- eFormId:
- 38542a00-4eaf-415b-84c4-cb9702219625
- procedureId:
- 992ddb7b-f022-465e-b248-44d623c34f0b
- heading:
- 2 sykepleiervikarer og 4 helsefagarbeider til Åpen omsorg og rehabilitering
- description:
- Kvinesdal kommune har behov for 2 Sykepleiervikar og 4 helsefagarbeidere i 100 % stilling. Oppstart vil være ente 24. juni, 8. juli eller 15 juli og varighet for oppdragene varierer fra fire til seks uker. Se tilbuds- og avtaleskjema pkt. 4 for nærmere detaljer.
- buyer:
1 results
- id:
- 964964076
- name:
- Kvinesdal kommune
- locationId:
1 results
- NO092
- placeOfPerformance:
- issueDate:
- 2024-06-28T12:54:37Z
- deadline:
- not reported by source
- qualificationDeadline:
- not reported by source
- noticeType:
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- allTypes:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- allCpvCodes:
5 results
- 79625000
- 79624000
- 79000000
- 79600000
- 79620000
- directCpvCodes:
2 results
- 79625000
- 79624000
- parentCpvCodes:
3 results
- 79000000
- 79600000
- 79620000
- noticeStatus:
- not reported by source
- allReceivedTenders:
2 results
- type:
- tenders
- total:
- 3
- type:
- t-esubm
- total:
- 0
- preferredPublicationDateTed:
- not reported by source
- plannedDateTed:
- not reported by source
- competitionDocsUrl:
- not reported by source
- sentToTed:
- yes
- regulationUrl:
- https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-974?q=foa
- core:
- estimatedValue:
- amount:
- 700000.0
- code:
- NOK
- fullLocalizedText:
- 700000.0 NOK
- mainActivity:
- not reported by source
- awardedNames:
- changeNotices:
- not reported by source
- limitedDataFlag:
- no
- publicationDate:
- 2024-07-02
- tedId:
- 392496-2024
- procurementTimeline:
1 results
- id:
- 2024-110137
- allType:
2 results
- ANNOUNCEMENT_OF_CONCLUSION_OF_CONTRACT
- RESULT
- publicationDate:
- 2024-07-02
- selectedNotice:
- yes
- procurementStrategicLabels:
No results.
- lotsNumber:
- 1
- doffin_url:
- https://doffin.no/notices/2024-110137