Innskuddspensjon

Notice 2024-110081 · EXPIRED

Programmatic access to procurement data (JSON)

Source: Doffin og TED. Retrieved 2026-09-22T06:07:11Z.

Description

Sporveien skal inngå kontrakt om forvaltning av konsernets innskuddspensjon gjeldende for ansatte i Sporveien AS med datterselskaper med unntak av Unibuss AS. Kontrakten omfatter allerede eksisterende medlemmer av innskuddsordningen og nyansettelser i avtaleperioden. Avtalens varighet er 3 år med oppstart 01.01.25 samt opsjoner for ytterligere 2+2 år. Nærmere beskrivelse er gitt i konkurransegrunnlaget.

Oppdragsgivere

Place of performance

All notice data

id:
2024-110081
eFormId:
b6b10886-a8e6-4903-b092-e4829e58fd7c
procedureId:
66d65826-5ed2-4fd3-af54-d74f27ea7613
heading:
Innskuddspensjon
description:
Sporveien skal inngå kontrakt om forvaltning av konsernets innskuddspensjon gjeldende for ansatte i Sporveien AS med datterselskaper med unntak av Unibuss AS. Kontrakten omfatter allerede eksisterende medlemmer av innskuddsordningen og nyansettelser i avtaleperioden. Avtalens varighet er 3 år med oppstart 01.01.25 samt opsjoner for ytterligere 2+2 år. Nærmere beskrivelse er gitt i konkurransegrunnlaget.
buyer:

1 results

  1. id:
    915070434
    name:
    Sporveien AS
locationId:

1 results

  1. NO081
placeOfPerformance:
issueDate:
2024-06-28T11:58:26Z
deadline:
2024-08-22T10:00:58Z
qualificationDeadline:
2024-08-22T10:00:58Z
noticeType:
ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
allTypes:

2 results

  1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
  2. COMPETITION
allCpvCodes:

6 results

  1. 66500000
  2. 66000000
  3. 66171000
  4. 66520000
  5. 66100000
  6. 66170000
directCpvCodes:

4 results

  1. 66500000
  2. 66000000
  3. 66171000
  4. 66520000
parentCpvCodes:

2 results

  1. 66100000
  2. 66170000
noticeStatus:
EXPIRED
allReceivedTenders:
not reported by source
preferredPublicationDateTed:
not reported by source
plannedDateTed:
not reported by source
competitionDocsUrl:
https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=24826
sentToTed:
yes
regulationUrl:
https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2016-08-12-975?q=forsyningsforskriften
core:
estimatedValue:
amount:
70000000.0
code:
NOK
fullLocalizedText:
7.0E7 NOK
mainActivity:
urttb
awardedNames:

No results.

changeNotices:
not reported by source
limitedDataFlag:
no
publicationDate:
2024-07-01
tedId:
388265-2024
procurementTimeline:

1 results

  1. id:
    2024-110081
    allType:

    2 results

    1. ANNOUNCEMENT_OF_COMPETITION
    2. COMPETITION
    publicationDate:
    2024-07-01
    selectedNotice:
    yes
procurementStrategicLabels:

No results.

lotsNumber:
1
doffin_url:
https://doffin.no/notices/2024-110081

Continue exploring

How an AI agent should use this page

Ground rule: Navigate with HTML GET links to keep explanations and relationships. Use the page's JSON alternative only when concrete values must be extracted, compared or computed.

How to use the procurement page

Check the notice ID, status, publication/deadlines and whether the data comes from Doffin or TED. Follow the buyer to the company page and the delivery location to place search.